Reklam
Reklam

Vali Fuat Gürel’den 23 Nisan kutlama mesajı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Nisan, 2019 13:19 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Valisi Fuat Gürel 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Vali Gürel mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. Yıldönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ortak bir coşkuyla kutluyoruz.

23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki İstiklâl Mücadelesinde dönüm noktası olmuş, Milletimiz, yine kendinden aldığı güçle İstiklâl Mücadelesini başarıyla sonuçlandırmış, ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir.

Millet egemenliğinin nişanesi bu günün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak dünya çocuklarına armağan edilmesi, Türk Milleti olarak çocuklarımıza geleceğimizi inşa etmekte duyulan güvenin en anlamlı göstergesidir. Çocuklarımızın dünya çocuklarıyla el ele, sorumluluklarının bilincinde, ülkesini ve milletini seven, ufku geniş, büyük düşünen bir nesil olarak yetişmeleri barış, mutluluk ve huzur dolu bir dünya için ümitlerimizi daim kılmakta olup, bugün Büyük ve Güçlü Türkiye’mizden yükselen çocuk sesleri dünyanın birçok ülkesindeki mazlum, yoksul, ümitsiz, yardım bekleyen çocukların sesi ve nefesi olmaktadır. Onların dinamizmi, parlak hedefleri ve değerleriyle Ülkemizin 2023, 2071 hedeflerine ulaşacağına inancımız tamdır.

Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ve milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Gazi Meclisimizin açılışının 99. yılını, Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

yenice belediyesi arac filosunu guclendirdi XI8FUZvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin