Vali Fuat Gürel’den 23 Nisan kutlama mesajı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Nisan, 2019 13:19 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Fuat Gürel’den 23 Nisan kutlama mesajı

Karabük Valisi Fuat Gürel 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Vali Gürel mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. Yıldönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ortak bir coşkuyla kutluyoruz.

23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki İstiklâl Mücadelesinde dönüm noktası olmuş, Milletimiz, yine kendinden aldığı güçle İstiklâl Mücadelesini başarıyla sonuçlandırmış, ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir.

Millet egemenliğinin nişanesi bu günün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak dünya çocuklarına armağan edilmesi, Türk Milleti olarak çocuklarımıza geleceğimizi inşa etmekte duyulan güvenin en anlamlı göstergesidir. Çocuklarımızın dünya çocuklarıyla el ele, sorumluluklarının bilincinde, ülkesini ve milletini seven, ufku geniş, büyük düşünen bir nesil olarak yetişmeleri barış, mutluluk ve huzur dolu bir dünya için ümitlerimizi daim kılmakta olup, bugün Büyük ve Güçlü Türkiye’mizden yükselen çocuk sesleri dünyanın birçok ülkesindeki mazlum, yoksul, ümitsiz, yardım bekleyen çocukların sesi ve nefesi olmaktadır. Onların dinamizmi, parlak hedefleri ve değerleriyle Ülkemizin 2023, 2071 hedeflerine ulaşacağına inancımız tamdır.

Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ve milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Gazi Meclisimizin açılışının 99. yılını, Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta koy halki el ele vererek 5 kilometrelik yolu yeniledi SxgW7L9L
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta köy halkı el ele vererek 5 kilometrelik yolu yeniledi

Tokat’ın Turhal ilçesinde, köy halkı imece usulüyle 5 kilometrelik yolda yapılan dolgu ve iyileştirme çalışması, yol güvenliğini sağladı.

Turhal ilçesine bağlı Ormanözü Köyü’nde, köy halkının imece usulüyle gerçekleştirdiği yol ve çevre düzenleme çalışmaları dikkat çekti. Köy sakinlerinin gönüllü katılımıyla yürütülen çalışmalar kapsamında yaklaşık 5 kilometrelik yol güzergâhında dolgu ve iyileştirme işlemleri yapıldı. Eş zamanlı olarak yol kenarlarında biriken atıklar köy sakinleri tarafından imece usulü toplanarak çevre temizliği yapıldı. Çalışmalara Turhal Özel İdare Müdürlüğü ekipleri de iş makineleri ile destek verdi. Kurum tarafından gönderilen silindir aracı sayesinde yol düzenleme çalışmalarının daha kısa sürede tamamlandığı öğrenildi. Köy Muhtarı Murat Danacıoğlu, imece usulüyle gerçekleştirilen çalışmalara katkı sunan tüm köy halkına teşekkür etti. Danacıoğlu, birlik ve beraberlik içinde yürütülen çalışmaların köy adına örnek bir dayanışma ortaya koyduğunu ifade ederek, yolun daha kullanışlı hale gelmesi ve çevrenin temiz tutulması için benzer faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin