Karabük Postası tarafından
06 Eylül, 2022 09:58 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Fuat Gürel, köylülerle bir araya geldi

Karabük Valisi Fuat Gürel, köy ziyareti çerçevesinde merkez ilçeye bağlı Çukurca Köyünü ziyaret ederek köy sakinleriyle sohbet etti. İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık ve Karabük Ziraat Odası Başkanı Hasan Benlioğlu ile birlikte Çukurca Köyü Ocasak Mahallesi, Dere Mahallesi, Cobu Mahallesi ile Merkez Mahallesini ziyaret eden Vali Gürel, Çukurca Köyü Muhtarı Raşit Şahin'den Tarım ve Hayvancılık faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Köy sakinlerinin talep ve sorunlarını dinleyen Vali Gürel belirtilen konuların çözüme kavuşturulması için takipçisi olacağını söyledi. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gece yarısı patlayan su borusu paniğe neden oldu

Bartın’da gece yarısı büyük gürültü ile patlayan su borusu mahalleye panik yaşattı.
Bartın Aladağ Mahallesi 11. Caddede patlayan içme suyu isale sınırı patladı. Gece yarısı gürültü ile patlayan boru, yataklarında uyuyan mahalleliyi panikle uyandırdı. Gürültü ile yataklarından kalkan mahalleli su borusunun patladığını anlayınca rahat nefes aldı. Suyun meskenlerine girmemesi için pencere ve merdivenlerde bekleyerek nöbet tutan vatandaşlar, belediye yetkililerine seslenerek, sınırın bir an evvel tamir edilmesini istedi. Mahalleli patlayan borunun onarılması halinde su baskınına ve meskenlerde hasara neden olabileceğini tabir etti.
Patlayan borudan akan tonlarca su ise konutların ortasından geçen mahalle yolunun yaklaşık 150 metrelik kısmını gölete çevirdi.
Yol boyunca akan su, Aladağ Cami önündeki ana yolda bulunan mazgala döküldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin