Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Kasım, 2023 00:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali eşi Yavuz, “Kadınlarımızın her sektörde yer alması gurur verici”

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un Eşi Süreyya Yavuz, ev kadınlarının bir araya gelerek, ürettikleri ürünleri değerlendirdiği ve aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla kurduğu Karabük Uğraşan Kadınlar Kooperatifi’ni (KABUK) ziyaret etti.
KABUK’un çalışmaları hakkında bilgiler veren Kooperatif Başkanı Melahat Bayram, asıl amaçlarının, kadınların el emeği ile evde, aile bütçesine katkı sağlamak için yaptıkları ya da bahçelerinde, tarlalarında ürettikleri ürünlerin, tek elden satılmasını sağlamak hem de bu kişilerin pazar payını artırmak olduğunu ifade etti.
Kadınların üretime katılarak aile ve ülke ekonomisine sağladıkları katkıların, her geçen gün arttığını belirten Yavuz, “Kadınlarımızın her sektörde aktif ve güçlü bir şekilde yer alması, üretmesi oldukça gurur verici. Verdikleri emek ve mücadelelerinden dolayı girişimci kadınlarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Virajı alamayan motosiklet refüje çarptı: 1 ağır yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde virajı alamayarak refüje çarpan motosikletin şoförü ağır yaralandı.
Kaza, Tosya ilçesi Bahçelievler Mahallesi Hükümet Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, S.C. (28) idaresineki 16 BDT 520 plakalı motosiklet, viraji alamayarak refüje çarptı. Kazada motosiklet şoförü ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralı, Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Polis takımları, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.