Vali Dallı: "Kurumlarımızın ilimizle ilgili bu yıl başlayacak pek çok yatırımları mevcut” - Karabük Haber Postası
vali dalli kurumlarimizin ilimizle ilgili bu yil baslayacak pek cok yatirimlari mevcut dGfGFa8h jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2024 08:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Dallı: “Kurumlarımızın ilimizle ilgili bu yıl başlayacak pek çok yatırımları mevcut”

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında konuşan Kastamonu Valisi Meftun Dallı, depremden etkilenen illere yönelik çalışmalara rağmen Kastamonu’daki projelerin devam edeceğini belirterek, “Kurumlarımızın devam edecek, ilimizle ilgili bu yıl başlayacak pek çok yatırımları mevcut” dedi.

Kastamonu Valiliği öncülüğünde İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) salonunda yapılan toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Vali Meftun Dallı, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin hem Türkiye hem Kastamonu’ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Kastamonu’ya yapılması planlanan yatırımlarla ilgili bilgi veren Vali Dallı, devletin Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerdeki yoğun yatırımlara rağmen bu yıl birçok projenin Kastamonu’da hayata geçirileceğini belirtti.

Sorunsuz bir seçim sürecinin geride bırakıldığını belirten Vali Dallı, “Bir ilçemizdeki üzücü hadise dışında çok şükür olumsuz bir olay yaşanmadan seçimleri bitirdik. Bu olayda olmasaydı daha çok mutlu olacaktık. Ama bir ilçemizde ne yazık ki muhtarlık meselesinden ötürü istenmeyen bir olay oldu. Seçimin sükunet ve huzur içerisinde geçmesi için çaba sarf eden, rol alan, gayret gösteren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarının ilimize, ilçelerimize, ülkemize ve köylerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Belediye başkanlarımıza ve seçilen muhtarlarımıza hayırlı uğurlu olsun. İlimize, ilçelerine, köylerine en güzel hizmetleri yapmalarını temenni ediyoruz. Cenab-ı hak yardımcıları olsun” dedi.

Daha sonra Kastamonu’da kamu kurumları tarafından yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Vali Dallı, “2024 yılı yaşadığımız deprem sebebiyle, 2023 yılında olduğu gibi bu yıl da yatırımlar noktasında, deprem bölgesindeki illerimiz dışındaki bölgeler için biraz daha, bir takım yatırımlar kısıtlanarak geçecek, öyle görünüyor. Deprem bölgesindeki yaraların sarılması için ama yine de kurumlarımızın devam edecek. Kurumlarımızın ilimizle ilgili bu yıl başlayacak pek çok yatırımları mevcut” diye konuştu.

Vali Dallı’nın konuşmasının ardından bu yıl planlanan yatırımlar ve şimdiye kadar yapılan projeler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
2222 3
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
26 Mart, 2026 14:12 tarihinde yayınlandı
0
0

KARÇEL Emekçileri TİS süreci hakkında bilgilendirildi

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Karçel AŞ bünyesinde devam eden toplu iş sözleşmesi sürecine ilişkin çalışanlara bilgilendirmede bulundu.

Karçel AŞ’de gerçekleştirilen toplantıda, devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin son durumu ele alındı. Şube Başkanı Kenan Yılmaz, süreç hakkında emekçilere detaylı bilgi vererek, yürütülen müzakerelerde gelinen aşamayı paylaştı.

Başkan Yılmaz konuşmasında, işçilerin haklarını korumak ve geliştirmek adına sürecin titizlikle sürdürüldüğünü belirterek, “Toplu iş sözleşmesi görüşmelerimizi kararlılıkla devam ettiriyoruz. Amacımız, üyelerimizin emeğinin karşılığını en iyi şekilde almasını sağlamak” ifadelerini kullandı.

Toplantıda ayrıca çalışanların talepleri dinlenirken, süreçle ilgili merak edilen sorular da yanıtlandı. Sendika yönetimi, şeffaf bir şekilde yürütülen görüşmeler hakkında düzenli olarak bilgilendirme yapılmaya devam edileceğini vurguladı.

Karçel emekçileri ise yapılan bilgilendirme toplantısından memnuniyet duyduklarını ifade ederek, sürecin birlik ve dayanışma içerisinde tamamlanmasını temenni ettiklerini dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin