blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Eylül, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Dallı: “Gençlerimize imkanlarımız dahilinde, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz”

Kick Boks Gençler Dünya Şampiyonası’nda şampiyon olan Hamza Eren Göksu’yu kabul eden Kastamonu Valisi Meftun Dallı, "Gençlerimize imkanlarımız dahilinde, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.
Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de, 23 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Kick Boks Gençler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Hamza Eren Göksu Low Kick kategorisinde, 51 kiloda dünya şampiyonu oldu. Kastamonu Valisi Meftun Dallı, şampiyonanın ardından Türkiye’ye dönen Hamza Eren Göksu ve hocası Eldar Elizade ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak’ı makamında kabul etti. Ziyarette konuşan Vali Dallı, Hamza Eren Göksu’yu tebrik ederek hediye takdiminde bulundu.
Her zaman gençlerin yanında olacaklarını belirten Vali Dallı, "Hamza’nın uluslararası alanda elde ettiği başarıdan ne kadar mutlu olsak azdır. Başarılarından dolayı kendisini ve hocasını tebrik ediyorum. Her zaman yanlarında olacak, gençlerimize imkanlarımız dahilinde, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Yazıçam mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, İstanbul istikametinde seyir halinde olan A.O. idaresindeki 18 DU 361 plakalı araba, dinlenme tesisine girmek için kavşaktan dönüş yapan B.G. yönetimindeki 05 RD 669 plakalı arabayla çarpıştı. Kazda her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralılar, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin