karabuk
İmsak 05:47
Güneş 07:11
Öğle 13:06
İkindi 16:16
Akşam 18:51
Yatsı 20:10
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2017 13:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

 Vali Çeber’e “Hayırlı olsun” ziyaretleri devam ediyor

Vali Kemal Çeber’e hayırlı olsun ziyaretleri çerçevesinde; Türk Hava Kurumu Karabük Şube Başkanı Cihan Saraç, Başkan Yardımcısı Şerafettin Kelleci, Yönetim Kurulu üyeleri Sabri Yıldırım ve Mustafa Sarıoğlu ile Sayman Ferhat Onacak, Hulusi Efendi Vakfı Karabük Temsilcisi Alaattin Gözel, Mustafa Harmanbaşı ve Kemal Akyıldız, Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Yacuz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Karabük Erzurumlular Dernek Başkanı İbrahim Bedir ve Yönetim Kurulu üyeleri, Eflanililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Kartal ve Yönetim Kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Adem Kar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara Özel Pınar Koleji Müdürü Kemal Şahin, Vali Çeber’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
heheheh
Aylin Sarıoğlu tarafından
05 Mart, 2026 11:28 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te şehit aileleri ve gazilere anlamlı iftar

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Ramazan ayının manevi ikliminde birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla anlamlı bir iftar programı düzenlendi. Karabük Polisevinde gerçekleştirilen programa, emniyet mensubu şehitlerin aileleri, gaziler ile İl Emniyet Müdürlüğü personeli ve aileleri katıldı.

İftar yemeğine Karabük Valisi Oktay Çağatay, İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Koray Yalınkaya ve Karabük Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Ahmet Soykök de katılım gösterdi.

Programda bir değerlendirme yapan Vali Oktay Çağatay, şehitlerin milletin gönlünde her zaman müstesna bir yere sahip olduğunu vurguladı. Şehit ailelerinin ve gazilerin devlete olan en kutsal emanetler olduğunu ifade eden Vali Çağatay, devletin tüm imkânlarıyla her daim şehit yakınlarının ve gazilerin yanında olduğunu belirtti. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilerek güçlü bir Türkiye'nin inşa edildiğini kaydeden Vali Çağatay, iftara katılanlarla yakından ilgilendi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, akşam ezanının okunmasıyla birlikte dualar eşliğinde oruçlar açıldı. Ramazan ayının huzur dolu atmosferinde geçen iftar yemeği, şehit aileleri ve gazilerle yapılan samimi sohbetlerin ardından karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin