Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2017 13:48 tarihinde yayınlandı
0

 Vali Çeber’e “Hayırlı olsun” ziyaretleri devam ediyor

Vali Kemal Çeber’e hayırlı olsun ziyaretleri çerçevesinde;

Türk Hava Kurumu Karabük Şube Başkanı Cihan Saraç, Başkan Yardımcısı Şerafettin Kelleci, Yönetim Kurulu üyeleri Sabri Yıldırım ve Mustafa Sarıoğlu ile Sayman Ferhat Onacak,

Hulusi Efendi Vakfı Karabük Temsilcisi Alaattin Gözel, Mustafa Harmanbaşı ve Kemal Akyıldız,

Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Yacuz ve Yönetim Kurulu üyeleri,

Karabük Erzurumlular Dernek Başkanı İbrahim Bedir ve Yönetim Kurulu üyeleri,

Eflanililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Kartal ve Yönetim Kurulu üyeleri,

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Adem Kar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı ve Yönetim Kurulu üyeleri,

Ankara Özel Pınar Koleji Müdürü Kemal Şahin, Vali Çeber’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin