Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2017 13:48 tarihinde yayınlandı
0

 Vali Çeber’e “Hayırlı olsun” ziyaretleri devam ediyor

Vali Kemal Çeber’e hayırlı olsun ziyaretleri çerçevesinde;

Türk Hava Kurumu Karabük Şube Başkanı Cihan Saraç, Başkan Yardımcısı Şerafettin Kelleci, Yönetim Kurulu üyeleri Sabri Yıldırım ve Mustafa Sarıoğlu ile Sayman Ferhat Onacak,

Hulusi Efendi Vakfı Karabük Temsilcisi Alaattin Gözel, Mustafa Harmanbaşı ve Kemal Akyıldız,

Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Yacuz ve Yönetim Kurulu üyeleri,

Karabük Erzurumlular Dernek Başkanı İbrahim Bedir ve Yönetim Kurulu üyeleri,

Eflanililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Kartal ve Yönetim Kurulu üyeleri,

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Adem Kar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı ve Yönetim Kurulu üyeleri,

Ankara Özel Pınar Koleji Müdürü Kemal Şahin, Vali Çeber’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
torul baraj golunde alg patlamasi suyun yuzeyi koyulasti DGQ4sn3T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Torul Baraj Gölü’nde alg patlaması, suyun yüzeyi koyulaştı

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bulunan Torul Baraj Gölü alg patlaması nedeniyle yeşilden koyu kahverengi renge dönerken, o görüntüler dron kamerasıyla kaydedildi.

Torul Baraj Gölü’nde son yıllara göre daha belirgin hale gelen alg oluşumu nedeniyle göl yüzeyinin neredeyse tamamı yeşilden koyu kahverengiye döndü. Bölgedeki değişim dron kamerasıyla görüntülenirken, ortaya etkileyici görüntüler çıktı.

Uzmanlara göre bu durum sıcaklık artışı, günlerin uzaması, yoğun yağışlar ve tarımsal faaliyetler sonucu suya karışan azot ve fosfor gibi besin maddelerinin etkisiyle oluşan alg patlamasından kaynaklanıyor. Yetkililer, bu tür patlamaların genellikle yaklaşık iki hafta sürdüğünü, ardından gölün eski dengesine kavuştuğunu belirtiyor.

Ancak alglerin uzun süreli çoğalmasının suya ışık girişini ve oksijen miktarını azaltarak ekosistemdeki canlı yaşamını olumsuz etkileyebileceği ifade ediliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin