Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Eylül, 2018 14:00 tarihinde yayınlandı
0

Vali Çeber’e Ahilik Haftası ziyareti

18-24 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen, Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemal Topcu, Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Kılıç, Madeni İşler Sanatkârları Odası Başkanı Mustafa Yaşar Düşünceli’den oluşan Ahilik Haftası Kutlama Komitesi Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti.

Ahilik kültürünün, geleneğinin yaşatılması adına düzenlenen 31. Ahilik Haftası kutlamalarının hayırlı olmasını dileyen Vali Çeber Ahiliğin Türk kültürünün önemli bir parçası olduğunu ifade ederek esnaf ve sanatkârlarımızın Ahilik Haftasını kutladı.

Ziyaret, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen’in, Ahilik Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler vermesinin ardından sohbet şeklinde devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin