Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Eylül, 2018 14:00 tarihinde yayınlandı
0

Vali Çeber’e Ahilik Haftası ziyareti

18-24 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen, Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemal Topcu, Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Kılıç, Madeni İşler Sanatkârları Odası Başkanı Mustafa Yaşar Düşünceli’den oluşan Ahilik Haftası Kutlama Komitesi Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti.

Ahilik kültürünün, geleneğinin yaşatılması adına düzenlenen 31. Ahilik Haftası kutlamalarının hayırlı olmasını dileyen Vali Çeber Ahiliğin Türk kültürünün önemli bir parçası olduğunu ifade ederek esnaf ve sanatkârlarımızın Ahilik Haftasını kutladı.

Ziyaret, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen’in, Ahilik Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler vermesinin ardından sohbet şeklinde devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
7f224e0e 7349 4529 8f2c 4edc4c6b71bd
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
21 Mayıs, 2026 14:08 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Karabük Belediyesi’nden Kurbanlık Satış Alanına Ücretsiz Servis

Karabük Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurbanlık satış alanına ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz servis uygulamasını hayata geçirdi.

Belediye tarafından yapılan duyuruya göre ücretsiz seferler, 22 Mayıs 2026 Cuma gününden itibaren başlayacak. Servisler, Balık Pazarı ile Mezbaha arasında karşılıklı olarak belirlenen saatlerde hizmet verecek.

Balık Pazarı kalkış saatleri 09.00, 11.00, 13.00, 15.00 ve 17.00 olarak açıklanırken; Mezbaha dönüş seferleri ise 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 ve 17.15 saatlerinde gerçekleştirilecek.

Karabük Belediyesi yetkilileri, uygulamanın vatandaşların kurbanlık alışverişlerini daha rahat ve güvenli şekilde yapabilmesi amacıyla planlandığını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin