Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2017 14:01 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Çeber “Sizler Mahallelerde, köylerde elimiz ayağımızsınız”

Karabük Valisi Kemal Çeber, Karabük Öğretmenevi toplantı salonunda mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek, sorunları ve sıkıntıları dinledi Vali Kemal Çeber, Karabük Öğretmenevi toplantı salonunda mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkanlığını Vali Kemal Çeber’in yaptığı toplantıya;  İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, İl Jandarma Komutanı Vekili Asayiş Şube Müdürü Şener Şen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Genel Meclis Üyeleri, kurum müdürleri, Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı İbrahim Harmanbaşı, Köy Muhtarları Dernek Başkanı Enver Kemik ile mahalle ve köy muhtarları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Çeber, her fırsatta dile getirdiği: “Herkes benim mesai arkadaşım dediğim zaman hepiniz bu konsepte girmiş oluyorsunuz.” sözlerini tekrarlayarak başladığı konuşmasında, “Karabük’te göreve başlayalı bugün bir ay doluyor ama resmi anlamda üçüncü haftayı  dolduruyorum kıymetli muhtarlarım. Göreve başladığımda arkadaşlarıma verdiğim ilk talimat, görebildiğim kadar çok muhtarımızı görüp, bir an önce onlarla tanışma arzumu iletmiştim. Bu minvalde ilçelerimizde meslektaşlarınızla görüştüm. Sizler de takip ediyorsunuzdur yoğunluktan dolayı bu toplantımız biraz gecikti. Her toplantıda söyleniyordur ama belki de pek hissedilmeyen önemini bu vesileyle biraz daha hissetmek ve sizlere hissettirmek istiyorum. Sizler; mahallelerde,köylerde, elimiz- ayağımız, gözümüz-kulağımızsınız. Sizleri dinlediğim de bizim mahalle veya köy halkını dinliyormuşuz gibi hissetmemiz lazım. Yoğunluğumu atlattığımda sizlerle mahallelerimizde ve köylerimizde daha sık beraber olacağız. Daire amiri arkadaşlarımızla burada paylaşmak istediğimiz şeyleri paylaşalım, ben daha çok sizleri dinlemeyi tercih ediyorum” diye konuştu. Önceki toplantılarda muhtarlarımız tarafından dile getirilen sorunların aşamaları hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun tarafından genel bilgilerin verildiği toplantı mahalle ve köy muhtarlarımızın yeni taleplerini dile getirmelerinin ardından sona erdi.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Şubat, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gümüşhane’de bir evin bahçesinde vaşak görüntülendi

Gümüşhane’de bir evin bahçesinde vaşak görüntülendi. Doğada görülmesinin güç olduğu bilinen ve utangaç tavırlarıyla bilinen vaşak, ağır kış şartları nedeniyle yerleşim yerlerine kadar indi.
Merkeze bağlı Söğütağıl köyünde, doğada görülmesi oldukça güç olan ve utangaç tavırlarıyla bilinen bir vaşak, kışın sert yüzünü göstermesiyle birlikte yerleşim yerlerine kadar indi. Karın beyazlığı üzerinde asil duruşuyla dikkat çeken vaşak, köylüler tarafından hayranlıkla izlendi.

Görenler şaşırttı
Bir evin bahçesine kadar yaklaşan vaşak, çevredeki insanlara aldırış etmeden bir süre karların üzerinde vakit geçirdi. Vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde, vaşağın sağlıklı olduğu ve çevreyi meraklı gözlerle incelediği görülüyor. Uzmanlar, ağır kış şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanlarının zaman zaman bu şekilde köylere kadar inebileceğine dikkat çekiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin