Reklam
Reklam

Vali Çeber “Sizler Mahallelerde, köylerde elimiz ayağımızsınız”

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2017 14:01 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Valisi Kemal Çeber, Karabük Öğretmenevi toplantı salonunda mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek, sorunları ve sıkıntıları dinledi

Vali Kemal Çeber, Karabük Öğretmenevi toplantı salonunda mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Başkanlığını Vali Kemal Çeber’in yaptığı toplantıya;  İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, İl Jandarma Komutanı Vekili Asayiş Şube Müdürü Şener Şen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Genel Meclis Üyeleri, kurum müdürleri, Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı İbrahim Harmanbaşı, Köy Muhtarları Dernek Başkanı Enver Kemik ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Çeber, her fırsatta dile getirdiği: “Herkes benim mesai arkadaşım dediğim zaman hepiniz bu konsepte girmiş oluyorsunuz.” sözlerini tekrarlayarak başladığı konuşmasında, “Karabük’te göreve başlayalı bugün bir ay doluyor ama resmi anlamda üçüncü haftayı  dolduruyorum kıymetli muhtarlarım. Göreve başladığımda arkadaşlarıma verdiğim ilk talimat, görebildiğim kadar çok muhtarımızı görüp, bir an önce onlarla tanışma arzumu iletmiştim. Bu minvalde ilçelerimizde meslektaşlarınızla görüştüm. Sizler de takip ediyorsunuzdur yoğunluktan dolayı bu toplantımız biraz gecikti. Her toplantıda söyleniyordur ama belki de pek hissedilmeyen önemini bu vesileyle biraz daha hissetmek ve sizlere hissettirmek istiyorum. Sizler; mahallelerde,köylerde, elimiz- ayağımız, gözümüz-kulağımızsınız. Sizleri dinlediğim de bizim mahalle veya köy halkını dinliyormuşuz gibi hissetmemiz lazım. Yoğunluğumu atlattığımda sizlerle mahallelerimizde ve köylerimizde daha sık beraber olacağız. Daire amiri arkadaşlarımızla burada paylaşmak istediğimiz şeyleri paylaşalım, ben daha çok sizleri dinlemeyi tercih ediyorum” diye konuştu.

Önceki toplantılarda muhtarlarımız tarafından dile getirilen sorunların aşamaları hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun tarafından genel bilgilerin verildiği toplantı mahalle ve köy muhtarlarımızın yeni taleplerini dile getirmelerinin ardından sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te Vali Yardımcısı ve Kaymakam Atamaları

bf8068c0 f2de 420e a76f 30e4863078dd
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Haziran, 2026 10:32 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında Türkiye genelinde çok sayıda vali yardımcısı ve kaymakamın görev yerleri değiştirildi. Kararname doğrultusunda Karabük’te görev yapan bir vali yardımcısı ile bir kaymakam da başka illerde görevlendirildi.

Yaklaşık üç yıldır Eflani Kaymakamı olarak görev yapan Ömer Bulut, kararnameyle Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesine kaymakam olarak atandı. Görev süresi boyunca ilçede yürütülen kamu hizmetleri ile çeşitli projelerde aktif rol üstlenen Bulut, yeni görev yerinde çalışmalarını sürdürecek.

Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin de atama kararı kapsamında Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevine getirildi. Yaklaşık üç yıldır Karabük’te görev yapan Şahin, kentte kamu hizmetlerinin koordinasyonu ve yürütülmesinde önemli görevler üstlenmişti.

Öte yandan Karabük’e iki yeni vali yardımcısı atandı. Kararnameyle Adana Vali Yardımcısı Mehmet Öz ve Diyarbakır Vali Yardımcısı Muhammet Özyüksel, Karabük Vali Yardımcılığı görevine getirildi.

Yayımlanan atama kararnamesinde Eflani Kaymakamlığı için ise herhangi bir görevlendirme yapılmadığı görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin