Vali Çeber Ovacık ve Eskipazar’da incelemelerde bulundu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Eylül, 2017 13:57 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çeber Ovacık ve Eskipazar’da incelemelerde bulundu

Karabük Valisi Kemal Çeber Ovacık ve Eskipazar ilçesinde incelemelerde bulunarak devam eden ve biten yatırımlarla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.

İLK ZİYARET OVACIK İLÇESİNE

Vali Kemal Çeber, Ovacık Kaymakamı, Belediye Başkanı, İl Genel Meclis üyeleri, il ve ilçe müdürleri ile birlikte Ovacık ilçesinde incelemelerde bulundu.

DSİ 23. Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında yer alan Hatipoğlu Sulama Göletinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Çeber, yetkililerden bilgiler aldı.

Daha sonra Ambarözü Köyünde devam eden yol çalışmalarını ve taş kırma tesislerini inceleyen Vali Çeber, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun’dan bilgiler aldı. Yol sıkıştırma çalışmalarını da yerinde inceleyen Vali Çeber, köylüler ile sohbet etti.

Küçük Ölçekli Alt Yapı Mali Destek Programı kapsamında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) destekleriyle turizme kazandırılan Karagöl’de de incelemelerde bulunan Vali Çeber daha sonra ilçeden ayrıldı.

ESKİPAZAR İLÇESİNE ZİYARET

Vali Kemal Çeber, Eskipazar Kaymakamı, Belediye Başkanı, İl Genel Meclis üyeleri, il ve ilçe müdürleri ile birlikte Eskipazar ilçesinde incelemelerde bulundu.

Bulduk Köyü ve Aşağı Keçeler Mahallesinde devam eden yol çalışmalarını inceleyen Vali Çeber, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun’dan bilgiler aldı.

Hadrianapolis Antik Kentte de incelemelerde bulunan Vali Çeber, Antik Kent ile bilgiler alarak Eskipazar ziyaretini tamamladı.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
safran2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
26 Nisan, 2026 13:57 tarihinde yayınlandı
0
0

Aydın’dan Köse’ye: “Esnafı suçlama, hizmet et”

Adalet ve Kalkınma Partisi Safranbolu İlçe Başkanı M. Yasin Aydın, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse tarafından yapılan açıklamalara tepki gösterdi. Aydın, Köse’nin  vatandaş ve esnafa yönelik ifadelerinin kabul edilemez olduğunu belirtti.

Aydın yaptığı açıklamada, Safranbolu’da bugüne kadar vatandaşın, esnafın ve şehre katkı sunan herkesin yanında olduklarını vurgulayarak, “Bu anlayışla hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Köse’nin açıklamalarında halkı ve esnafı küçümseyen bir yaklaşım sergilendiğini öne süren Aydın, Safranbolu’ya gelen ziyaretçilerin “nitelikli-niteliksiz” şeklinde ayrıştırılmasının doğru olmadığını ifade etti. Safranbolu’nun herkesin eşit şekilde karşılandığı bir şehir olduğunu belirten Aydın, “Bu şehir; zenginiyle fakiriyle, yerlisiyle yabancısıyla herkesi aynı samimiyetle karşılayan bir medeniyetin temsilcisidir” ifadelerini kullandı.

Belediyeciliğin temel görevinin hizmet üretmek olduğuna dikkat çeken Aydın, şehirde yol, su ve altyapı gibi sorunların hala çözüm beklediğini dile getirdi. Bu sorunlar dururken sorumluluğun vatandaşa ve esnafa yüklenmesini eleştiren Aydın, bunun kabul edilemez olduğunu kaydetti.

Seçim döneminde vaat edilen otopark ve karşılama merkezi projelerinin henüz hayata geçirilmediğini de hatırlatan Aydın, “Söz ile icraat arasındaki fark açıkça ortadadır” dedi. Şehre gelen ziyaretçilerin temel ihtiyaçlarının dahi karşılanamadığını savunan Aydın, sorunların kaynağının vatandaş ve esnaf olarak gösterilmesini “büyük bir haksızlık” olarak değerlendirdi.

Açıklamasının sonunda belediyecilik anlayışlarına da değinen Aydın, “Vatandaşını küçümseyen değil, sahip çıkan; esnafını suçlayan değil, güçlendiren; ayrıştıran değil, kucaklayan bir belediyecilik anlayışını benimsiyoruz. Safranbolu’nun gerçek gücü insanıdır ve biz her zaman vatandaşımızın yanındayız” ifadelerine yer verdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin