Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Eylül, 2017 13:57 tarihinde yayınlandı
0

Vali Çeber Ovacık ve Eskipazar’da incelemelerde bulundu

Karabük Valisi Kemal Çeber Ovacık ve Eskipazar ilçesinde incelemelerde bulunarak devam eden ve biten yatırımlarla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.

İLK ZİYARET OVACIK İLÇESİNE

Vali Kemal Çeber, Ovacık Kaymakamı, Belediye Başkanı, İl Genel Meclis üyeleri, il ve ilçe müdürleri ile birlikte Ovacık ilçesinde incelemelerde bulundu.

DSİ 23. Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında yer alan Hatipoğlu Sulama Göletinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Çeber, yetkililerden bilgiler aldı.

Daha sonra Ambarözü Köyünde devam eden yol çalışmalarını ve taş kırma tesislerini inceleyen Vali Çeber, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun’dan bilgiler aldı. Yol sıkıştırma çalışmalarını da yerinde inceleyen Vali Çeber, köylüler ile sohbet etti.

Küçük Ölçekli Alt Yapı Mali Destek Programı kapsamında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) destekleriyle turizme kazandırılan Karagöl’de de incelemelerde bulunan Vali Çeber daha sonra ilçeden ayrıldı.

ESKİPAZAR İLÇESİNE ZİYARET

Vali Kemal Çeber, Eskipazar Kaymakamı, Belediye Başkanı, İl Genel Meclis üyeleri, il ve ilçe müdürleri ile birlikte Eskipazar ilçesinde incelemelerde bulundu.

Bulduk Köyü ve Aşağı Keçeler Mahallesinde devam eden yol çalışmalarını inceleyen Vali Çeber, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun’dan bilgiler aldı.

Hadrianapolis Antik Kentte de incelemelerde bulunan Vali Çeber, Antik Kent ile bilgiler alarak Eskipazar ziyaretini tamamladı.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta sifir atikta yeni donem basliyor KkGKSMd7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta sıfır atıkta yeni dönem başlıyor

Zonguldak Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Bi-Atıkla’ Atık Yönetim Sistemi’nin tanıtım programı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in katılımıyla düzenlenen programa belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye personeli katılım sağladı.

Çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve modern belediyecilik anlayışı doğrultusunda hayata geçirilen ‘Bi-Atıkla’ sistemi ile geri dönüştürülebilir atıkların kaynağında ayrıştırılması ve geri dönüşüm süreçlerine vatandaşlarımızın aktif katılım sağlaması hedefleniyor.

Sistem kapsamında vatandaşlarımız, teslim ettikleri geri dönüştürülebilir atıklar karşılığında puan kazanacak; elde edilen puanlar Belediye Sıfır Atık Marketi’nde kullanılabilecek. Böylece hem çevre bilincinin artırılması hem de sıfır atık kültürünün yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

Programda konuşan Başkan Tahsin Erdem, iklim değişikliğiyle mücadelenin yalnızca bugünün değil, geleceğin de en önemli sorumluluklarından biri olduğuna dikkat çekerek, çevre odaklı projelerin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Tanıtım programında ayrıca sistemin işleyişi hakkında katılımcılara detaylı bilgilendirme yapıldı.

Zonguldak Belediyesi olarak çevreyi koruyan, geri dönüşümü teşvik eden ve sürdürülebilir yaşam kültürünü güçlendiren projeleri hayata geçirmeye devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin