Vali Çeber, Meşeliboğaz Muharrem Yalın Yatılı Erkek Kur’an Kursunu ziyaret etti - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Eylül, 2018 12:53 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çeber, Meşeliboğaz Muharrem Yalın Yatılı Erkek Kur’an Kursunu ziyaret etti

Vali Kemal Çeber beraberinde İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk ve Safranbolu İlçe Müftüsü İsmail Temur ile birlikte Meşeliboğaz Muharrem Yalın Yatılı Erkek Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Hafızlık eğitimi alan öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Çeber, “İnşallah vatansever, devlet sever ve çok iyi hafız olursunuz bundan hiç tereddüdüm yok. Sizleri çok önemsiyoruz, bizim için çok önemlisiniz. Sizleri gördüğüm zaman moralim düzeliyor, geleceğe daha büyük bir ümitle bakabiliyoruz. Çok sık buralara gelemeyebiliriz ama aklımız, gönlümüz hep buralarda.”diye konuştu.

Kur’an Kursunda da incelemelerde bulunan Vali Çeber, İlçe Müftüsü Temur ve Kur’an Kursu idarecisi Mustafa Kumru’dan bilgiler aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu universitesinde kanser farkindaligi egitimi mlVVsyub
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Üniversitesi’nde kanser farkındalığı eğitimi

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen eğitimde kanserle ilgili önemli bilgiler verildi.

Kastamonu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Osman Karacan’ın danışmanlığında, 2. sınıf öğrencileri Esra Ceren Mahmutoğlu, Nihal Bostan ve Feyzanur Ekinci tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kanser konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim düzenlendi. Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi personellerinden Dr. Melike Nurdan Ünal tarafından verilen eğitimde katılımcılara, kanserin dünyada ve Türkiye’de görülme sıklığı, korunma yöntemleri, erken teşhisin önemi, kendi kendine meme muayenesi ve tarama programları hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Etkinlikte konuşan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serdar Kenan Gül dei kanserin önemli bir halk sağlığı sorunu olduğunu vurgulayarak, erken teşhis ve farkındalığın bu mücadelede hayati bir rol oynadığını ifade etti.

Etkinlik sonunda katılımcılara bilgilendirici broşürler katılımcılara dağıtıldı. Program, Dr. Melike Nurdan Ünal’a Prof. Dr. Serdar Kenan Gül tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin