karabuk
İmsak 06:06
Güneş 07:31
Öğle 13:08
İkindi 16:06
Akşam 18:36
Yatsı 19:56
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
07 Ağustos, 2017 13:59 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Çeber, 15 Temmuz şehidinin annesini ziyaret etti

Karabük Valisi Kemal Çeber, 15 Temmuz'daki darbe girişiminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde açılan ateş sonucu şehit olan Metin Arslan'ın annesi Şazi Arslan’ı hastanede ziyaret etti. Vali Kemal Çeber, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen ile birlikte Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde açılan ateş sonucu şehit olan Metin Arslan'ın Özel Medikar Hastanesinde tedavi gören annesi Şazi Arslan’ı ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Çeber, Özel Medikar Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gürol Şahin’den Şazi Arslan’ın sağlık durumu hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Başhekim Şahin’in odasına geçen Vali Çeber sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgiler aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
20 Şubat, 2026 13:27 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te 5000 Evler Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

Karabük Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5000 Evler Sosyal Tesisleri, Ramazan ayının ilk günü itibarıyla vatandaşların hizmetine açıldı.

5000 Evler 75. Yıl Mahallesi’nde hayata geçirilen proje, modern mimarisi ve geniş sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. Yaklaşık 13 bin metrekarelik alanda inşa edilen tesiste 10 bin metrekare yeşil alan, 1.500 metrekare çocuk oyun ve spor alanı, yürüyüş yolları ile dinlenme bölümleri yer alıyor.

Proje kapsamında ayrıca 470 metrekare kapalı alan ve 150 metrekare açık terastan oluşan toplam 620 metrekarelik sosyal tesis binası inşa edildi. 250 kişi kapasiteli restoran ve çok amaçlı salon olarak tasarlanan yapı, vatandaşların aileleriyle birlikte vakit geçirebileceği modern bir buluşma noktası olarak planlandı.

Açılışa ilişkin değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, sosyal yaşam alanlarına yönelik yatırımların süreceğini belirterek, “Hemşehrilerimizin sosyal hayatına değer katacak projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. 5000 Evler Sosyal Tesisimiz, ekonomik ve kaliteli hizmet anlayışıyla şehrimizin önemli buluşma noktalarından biri olacak. Ramazan ayının manevi atmosferini de bu güzel mekânda hep birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

Belediye bünyesinde hizmet veren Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri’nde olduğu gibi 5000 Evler Sosyal Tesisleri’nde de ekonomik ve kaliteli hizmet anlayışının sürdürüleceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin