Karabük Valisi Sayın Oktay Çağatay, Karabük İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver’i makamında ziyaret ederek iade-i ziyarette bulundu.
Karabük İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette Vali Çağatay, karşılama mangası tarafından karşılandı ve İl Emniyet Müdürlüğü Şeref Defteri’ni imzaladı. Ziyaret kapsamında İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver tarafından, il genelinde yürütülen güvenlik ve asayiş hizmetleri, suçla mücadele çalışmaları, trafik güvenliği, kamu düzeninin sağlanmasına yönelik uygulamalar ile devam eden ve planlanan faaliyetler hakkında kapsamlı bir sunum yapıldı.
Vali Oktay Çağatay, Karabük’te huzur ve güven ortamının korunması adına özveriyle görev yapan emniyet teşkilatına teşekkür ederek, İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver ve tüm emniyet personeline çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda Vali Çağatay, nazik misafirperverliklerinden dolayı İl Emniyet Müdürü Canver’e teşekkür etti.