Vali Çağatay, çocukların bayramını kutladı - Karabük Haber Postası
231 3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Mart, 2026 14:44 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay, çocukların bayramını kutladı

Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaretlerini sürdüren Karabük Valisi Oktay Çağatay ve eşi Hande Çağatay, Güleç Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocukları yalnız bırakmadı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Güleç Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret eden Vali Çağatay ve eşi, burada kalan çocuklarla yakından ilgilendi. Ziyaret sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ve kurum personelinden, kurumun işleyişi, çocukların aldığı eğitimler ile sanatsal ve sportif faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Çağatay, çocukların genel durumları hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Vali Oktay Çağatay ve Hande Çağatay, daha sonra çocukların bayramını kutlayarak, bir süre sohbet etti. Miniklerin bayram coşkusuna ortak olan Vali Çağatay, çocuklarla tek tek ilgilenerek onların sevgi ve şefkat ihtiyaçlarına vurgu yaptı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
yan bakma kavgasi kanli bitti 17 yasindaki cocuk boynundan bicaklandi BXQ1LaID
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Yan bakma kavgası kanlı bitti: 17 yaşındaki çocuk boynundan bıçaklandı

Samsun’da “yan bakma” nedeniyle çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü, 17 yaşındaki çocuk boynundan yaralandı.

Olay, İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi Batıpark’ta aslan heykellerinin yan tarafında bulunan boş alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki A.A., 3 arkadaşıyla birlikte yürüdüğü sırada başka bir grupla bakışma nedeniyle tartışma yaşadı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, A.A. boynundan bıçakla yaralandı.

Yaralı çocuk, olay yerine çağrılan ambulansla Samsun Şehir Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis olayla ilgili M.O.H.H. (20), M.A.O.O. (17) ve A.A.J.J.’yi (15) gözaltına aldı. M.O.H.H. Gazi Polis Merkezi’ne teslim edilirken, yaşı küçük 2 şüpheli Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Polisteki işlemleri tamamlanan 2’si çocuk 3 kişi bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin