Reklam
Reklam

Vali Alimoğlu: “Ramazan nedeniyle gerekli tedbirler alındı”

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Haziran, 2014 14:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu; Karabüklülerin huzurlu bir Ramazan geçirmesi için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Karabük olarak başta Müftülük ve Belediyenin  çarşıda, pazarda, camilerde  gerekli hazırları yaptıklarını ifade eden Vali Orhan Alimoğlu; “En güzel şekilde Ramazan’ın geçmesi, vatandaşımızın Ramazanı en güzel şekilde karşılaması için gerekli hazırlıklar yapıldı. Buna ilave olarak Emniyet teşkilatımız da halkımızın Ramazan ayını güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirmesi için gerekli hazırlıkları yaptı. Bizler de gerekli takipleri yapacağız. Karabük’te  Ramazanın huzurlu ve güvenli şekilde geçeceğinden  şüphem yok. Karabüklülerin Ramazanını tebrik ediyorum” dedi.

Yapılan çalışmalarla ilgili de bilgi veren Vali  Orhan Alimoğlu; “Kayabaşı Mahallesinde kısa sürede yeni bir okulun temelini atacağız. Okullarımızın onarımını yapıyoruz, yeni okullar yapacağız, Merkezde de, Safranbolu’da da uygun yerler planlıyoruz., üstünde çalışıyoruz. Yani bütün hizmetler, faaliyetler normal devam ediyor.  Cuma günü Cumayanında bir cami açılışı yapacağız. Karabük’te bir canlılık var, artarak devam etmesini biz temenni ediyoruz ve bize düşenleri yapıyoruz” dedi.

Turizm konusuna da değinen Vali Orhan Alimoğlu; “Turizmimiz çok canlı sanıyorum bundan esnafımızda memnundur. Kamu sektörü ve özel sektör üstüne düşeni yapıyor.  Ben iyi görüyorum daha iyi olması için de ne gerekiyorsa yapıyoruz, aksayan bir yer olursa da müdahale ediyoruz,  desteklenmesi gerekeni destekliyoruz iyi işler oluyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu

kastamonuda kacakcilik operasyonu IXWfkATh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin