Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Nisan, 2016 14:40 tarihinde yayınlandı
0

Vali Alimoğlu Koltuğunu Öğrencilere Bıraktı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Vali Orhan Alimoğlu temsili olarak makam koltuğunu Aydınlıkevler İlkokulu öğrencilerine bıraktı.
İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse beraberinde Aydınlıkevler İlkokulu Müdürü Adem Karaman, Sınıf Öğretmeni Hüseyin Balta, Okul Meclis Başkanı Zeynep Karaman, Sena Yılmaz, Azra Özdal ve Ali Emre Çambaşı ile birlikte Vali Orhan Alimoğlu’nu Makamında ziyaret etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu çocuklara bırakan Vali Orhan Alimoğlu “Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşu günü olan bu günü Ulu Önder Atatürk çocuklarımıza armağan etti. Şimdiden sizlerin bayramını kutluyorum. Bir milletin, bir ailenin en önemli varlığı çocuklarıdır. Zaten dünyanın da en değerli varlığı insanlardır, insanların içinde de en güzelleri çocuklardır. Çocuklar iyi yetişirse günden güne güzellikleri artar ve güzel hayat kurarlar. Bizde sizlerin iyi yetişmesi ve güzel bir hayatınızın olması, ülkemizin güzelleşmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Ben şimdiden sizlerin bayramını kutluyorum, güzel bir hayıtınızın olmasını diliyorum.”dedi.
Makam koltuğuna sırayla oturan çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Alimoğlu, çocuklara kitap hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karadenizdeki saldirida hayatini kaybeden ve yaralanan balikcilar kastamonuya getirildi TKUdBXDY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karadeniz’deki saldırıda hayatını kaybeden ve yaralanan balıkçılar Kastamonu’ya getirildi

Karadeniz’de saldırıya uğrayan Türk bayraklı balıkçı teknesinde hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi ile 4 yaralı, Kastamonu’nun İnebolu ilçesine getirildi.

Kırım’ın batısında, Sivastopol açıklarında saldırıya uğrayan Türk bayraklı “Duru 67” isimli balıkçı teknesindeki 5 kişi yaralandı. Teknedeki yaralılar, yakınlarında bulunan “Burak Kaya” isimli balıkçı teknesine tahliye edildi. Kastamonu’nun İnebolu ilçesi istikametine doğru hareket eden teknedeki yaralılardan biri hayatını kaybetti. Balıkçı teknesinden yapılan yardım çağrısı üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığına ait TCGSG-96 gemisi, 4 doktor, 15 UMKE personeli, hemşire ve yardımcı sağlık personelinden oluşan toplam 19 kişilik uzman tıbbi ekiple harekete geçti. İnebolu Limanı’ndan dün saat 12.35’te hareket eden Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisi, balıkçı teknesiyle saat 19.20 sıralarında yaklaşık 115 mil açıkta temas kurdu.

Hayatını kaybeden balıkçının cenazesi ve yaralı balıkçılar daha sonra Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisine alındı. Yaralılara uzman sağlık ekibi tarafından ilk müdahale ise gemide yapıldı. Dönüşe geçen Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisi, saat 03.00 sıralarında Kastamonu’nun İnebolu ilçesindeki İnebolu Limanı’na yanaştı. Gemiden indirilen 4 yaralı, ambulanslarla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi ise cenaze aracıyla morga götürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin