Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Temmuz, 2016 14:40 tarihinde yayınlandı
0

Vali Aktaş’tan Yurtlarda İnceleme

 

Karabük Valisi Mehmet Aktaş Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Kadir Öztürk ile birlikte KYK’ya ait yurtlarda incelemelerde bulundu.

Ziyaretine ilk olarak Safranbolu Karıt Mevkiinde bulunan ve 1905 yatak kapasiteli İsmail Necati Efendi erkek öğrenci yurdu ile başlayan Vali Aktaş daha sonra sırasıyla, 822 yatak kapasiteli Kâtip Çelebi Kız Yurdu, 3000 yatak kapasiteli Bahattin Gazi Erkek Yurdu, 795 yatak kapasiteli Asiye Hatun Kız Yurdu, 448 yatak kapasiteli Karabük Kız Yurdu, bittiğinde 508 yatak kapasiteli olması planlanan Safranbolu Tokatlı Köyü hudutları içersinde yapımına devam edilen yurt inşaatı, KYK İl Müdürlüğü birimlerinin de yer aldığı 1506 yatak kapasiteli Hubbi Hatun Kız Yurdu ile 1007 yatak kapasiteli Taşkent Kız öğrenci yurdundan incelemelerde bulundu.

KYK İl Müdürlüğüne bağlı yurtlar ile yapımı devam eden yurt inşaatlarında yapılan incelemelerde, Karabük Üniversitesi kampüsü içersinde yer alan yurt inşaatında Karabük Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Refik Polat ve Çevre Şehircilik İl Müdür Vekili Mustafa Aynacı, Safranbolu Tokatlı Köyünde yapımına devam eden yurt inşaatında yapılan incelemelerde Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak ve Tokatlı Köyü Muhtarı Şevki Alper, Vali Mehmet Aktaş’a eşlik etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte uyusturucu operasyonu 7 supheli adliyeye sevk edildi umfXEkfS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli adliyeye sevk edildi

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-16 Mayıs 2026 tarihleri arasında Karabük merkezde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 170 adet sentetik ecza, 1 gram metamfetamin, 2 adet amfetamin emdirilmiş peçete ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin