Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Mart, 2017 15:08 tarihinde yayınlandı
0

Vali Aktaş’a, Dünya Ormancılık Günü Ve Orman Haftası Ziyareti

 

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve 21-26 Mart Ormancılık Haftası münasebetiyle Karabük Orman İşletme Müdürü Rıfat Ataş ve müdürlük personeli Vali Mehmet Aktaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette söz alan Karabük Orman İşletme Müdürü Rıfat Ataş, Ormancılık Haftası kapsamında yapılan çalışmalar ile Orman İşletme Müdürlüğünün faaliyetleri hakkında Vali Aktaş’a bilgiler aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aktaş, Karabük’ün %69’unun ormanlarla çevrili olduğunu ifade ederek “%69 oranıyla Türkiye’deki iller arasında en yüksek orman alanına sahip bir iliz. Ormanlarımız pek çok güzelliklerle bezeli. Şelaleleri, kanyonları, mağaraları, nadide bitki ve ağaç türleri, bakir el değmemiş ormanları ve birçok hayvan çeşidi ile muhteşem bir zenginliğe sahip. Sizin nezdiniz de tüm teşkilatınızın Orman Haftasını kutluyorum.”diye konuştu.

Ziyarette Orman İşletme Müdürü Rıfat Ataş ve beraberindeki heyet tarafından günün anlam ve önemine binaen Vali Mehmet Aktaş’a çam fidanı hediye edildi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
vali hacibektasoglundan kurban bayrami mesaji xEQ3zzMh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Vali Hacıbektaşoğlu’ndan Kurban Bayramı mesajı

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparak vatandaşların bayramını kutladı.

Vali Hacıbektaşoğlu mesajında, bayramların toplumsal birlik duygusunun en güçlü şekilde hissedildiği özel zamanlar olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli Zonguldaklı Hemşehrilerim; Kurban Bayramı’na ulaşmanın huzurunu ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar; gündelik hayatın telaşı içinde çoğu zaman ertelediğimiz hatırlamaları yeniden mümkün kılan özel zamanlardır. Aile bağlarının güçlendiği, büyüklerin ziyaret edildiği, çocukların sevincine ortak olunduğu, ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği bu günler; aynı zamanda toplumsal birlik duygusunun en güçlü şekilde hissedildiği anlardır.

Kurban Bayramı’nın taşıdığı anlam; paylaşmakla eksilmeyen, aksine çoğalan iyiliği hayatın merkezinde tutabilmektir. Bir sofrayı, bir selamı, bir duayı ve imkânı paylaşabilmenin değeri; bayramların bizlere bıraktığı en kıymetli miraslardan biridir.

Bayram sevincimizin hüzne dönüşmemesi için özellikle bayram süresince yola çıkacak vatandaşlarımızdan trafik kurallarına titizlikle uymalarını rica ediyorum. Emniyet kemeri kullanmak, hız sınırlarına riayet etmek ve yorgun şekilde direksiyon başına geçmemek; hem kendi hayatımız hem de sevdiklerimizin güvenliği açısından büyük önem taşımaktadır. Unutmayalım ki bayramın en güzel tarafı, sevdiklerimizle sağlık ve huzur içinde bir araya gelebilmektir.

Bu mübarek günlerin; kırgınlıkların geride kaldığı, gönüllerin birbirine daha da yaklaştığı ve dayanışma duygularının güçlendiği günler olarak yaşanmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta aziz şehitlerimizin emanetleri, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere siz değerli hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor; bayramın insanlığa huzur, sağlık ve esenlik getirmesini temenni ediyorum. Kurban Bayramımız mübarek olsun.”

Bizi sosyal medyadan takip edin