Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ağustos, 2016 14:47 tarihinde yayınlandı
0

Vali Aktaş, Kamu Kurumlarını ve  Yatırımları İnceledi

 

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, kamu kurumlarını ve devam eden kamu yatırımlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Ziyaretine ilk olarak Devlet Demir Yolları (DDY) Gar Müdürlüğü’nden başlayan Karabük Valisi Mehmet Aktaş, DDY Gar Müdürü Aydın Çeştepe’den kurumun çalışmaları hakkında bilgi adlı. Daha sonra sırasıyla Karabük Üniversitesi KEAH, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek kurum müdürlerinin çalışmalarını inceledi.
Yapımı devam eden inşaatları da gezen Vali Mehmet Aktaş, Sosyal Güvenlik Kurumu binası ile 5000 Evler mahallesinde yapımına başlanan İl Sağlık Müdürlüğü-Halk Sağlığı Müdürlüğü-TMS-VSD-İşyeri Hekimliği Laboratuar inşaatında incelemelerde bulundu. Son olarak İl Sağlık Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Aktaş, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı’dan Sağlık Müdürlüğünün çalışmaları hakkında brifing aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
atakumda operasyonda silah ve uyusturucu ele gecirildi rI9TSBRz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Atakum’da operasyonda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Samsun’un Atakum ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar, fişekler ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi, aranan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda bir ikamette arama yapıldı. Yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 157 adet tabanca fişeği, 5 adet şarjör, 50 adet kurusıkı fişek, 0,12 gram esrar maddesi, 0,54 gram taş kokain ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Operasyonda, basit yaralama suçundan kesinleşmiş adli para cezası ile arandığı tespit edilen 1 şüpheli hakkında ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin