Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Aralık, 2015 14:50 tarihinde yayınlandı
0

Vakıflar Bankası ile Protokol İmzalandı

Akademik ve İdari Personelin, maaşlarının ödenmesi amacıyla Üniversite ile Vakıflar Bankası arasında protokol imzalandı.
Rektörlük Makamında gerçekleştirilen imza törenine; Vakıflar Bankası Karabük Şube Müdürü Seyit Ali Atlı, Karabük Şube Müdür Yardımcısı Ali Eriş, Genel Sekreter Av. Yaşar Alpay, Üniversite Strateji ve Geliştirme Daire Başkanı Kemal Özeken ile Vakıflar Bankası Bireysel Portföy Yöneticisi İris Kalkan Özel katıldı.
Rektör Prof. Dr. Refik Polat ile Vakıflar Bankası Karabük Şube Müdürü Seyit Ali Atlı’nın karşılıklı imzaların atılması ile Üniversite ve Vakıflar Bankası arasında protokol sağlanmış oldu.
Konuya ilişkin kısa bir konuşma yapan Vakıflar Bankası Karabük Şube Müdürü Seyit Ali Atlı: “Biz Üniversite ile çalışmaya hazırız. Bundan sonraki süreçte güzel hizmetler vermeyi planlıyoruz. Yapılan protokol iki tarafa da hayırlı olsun.” dedi.
Karabük Üniversitesi personelinin maaşlarının imzalanan protokolle Vakıflar Bankasından ödeneceğini belirten Rektör Prof. Dr. Refik Polat ise yaptığı konuşmada; “Ziraat Bankası A.Ş. ile 5 yıl süren protokol sona ermişti. Yeni bir ihale aşamasından geçtik ve yapılan ihalede Vakıflar Bankası en iyi teklifi sundu. Önümüzdeki 5 yıl boyunca Akademik ve İdari Personelimizin maaşlarının ödenmesi Vakıflar Bankası aracılığıyla gerçekleşecektir. Vakıflar Bankasının kurumumuza yapacağı katkılarla, 5 yıl süre ile imzalanan protokolün hem Üniversitemize hem de Vakıflar Bankasına hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.
Karşılıklı imzaların atılması ile imza töreni sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda aranan 1 sahis yakalandi Ufn5GwSw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da aranan 1 şahıs yakalandı

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimde hakkında yakalama kararı bulunan 1 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirile denetimde, bin 292 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılırken, 331 araç kontrol edildi. Denetimlerde çeşitli suçlardan aranması bulunan 1 şahıs yakalanırken, trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 7 araca idari para cezası uygulandı.

Öte yandan, ekiplerin yaptığı kontrollerde 2 iş yeri ile 8 şahsa, 5326 Sayılı Kabahatler

Bizi sosyal medyadan takip edin