Karabük Üniversitesi(KBÜ) Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi’nde düzenlenen toplantıda Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun (TRT) iki önemli yarışması öğrencilere tanıtıldı.
Programda başvuru şartları ve ödüller hakkında bilgi verilirken öğrenciler projeleriyle yarışmalara katılmaya davet edildi.
Karabük Üniversitesi Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi’nde, TRT 17. Uluslararası Belgesel Ödülleri ile "Geleceğin İletişimcileri" yarışmasına ilişkin tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
TRT İç Yapımlar personeli Akasya Galiba ve Ahmet Dalıcı tarafından yapılan sunumda yarışmanın kategorileri, başvuru şartları ve ödüller hakkında bilgi verildi.
Akasya Galiba, TRT Uluslararası Belgesel Ödülleri kapsamında dört kategori bulunduğunu belirterek Proje Destek ve Öğrenci kategorilerinin özellikle öğrenciler açısından önemli olduğunu söyledi.
Proje Destek kategorisinde ilk üçe girenlere 100’er bin lira hibe desteği verildiğini ve son başvuru tarihinin 3 Nisan olduğunu hatırlattı.
Ahmet Dalıcı ise öğrenci kategorisine 1 Ocak 2025’ten sonra çekilmiş, 15 ila 60 dakika arasındaki projelerin başvurabileceğini belirtti.
Öğrenci kategorisinde birinciye 125 bin TL, ikinciye 100 bin TL ve üçüncüye 75 bin TL ödül verildiğini ifade etti.
Toplantıda ayrıca üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen "Geleceğin İletişimcileri" yarışması hakkında da bilgi paylaşıldı. Yarışmada ilk 10’a giren öğrencilerin Ankara’da TRT Genel Müdürlüğünde düzenlenen eğitim ve gala programına katıldıkları belirtildi.
Program kapsamında öğrencilere kamera, ışık tasarımı, spor yayıncılığı ve seslendirme gibi alanlarda profesyonel eğitimler verildiği aktarıldı. Ayrıca yarışmalarda derece elde etmenin TRT’de staj başvurularında önemli avantaj sağladığı ifade edildi.
Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Arzu Kalafat Çat, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burak Türten, öğretim elemanları ve öğrencilerin katıldığı program, hediye ve teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.
Mustafa
•20 yıldır il yazı işleri müdürlüğü görevinin yanında, koydes birlik müdürlüğü gorevini 15 yıldır yürüten, uzun yıllar dit bu iki mudurlugu görevini yürüten köy icne suları, yol, kanalizasyon işleri gibi işlerin içinde olan bir kisi olan, herkese devletin kapısını açık tutan, biri olarak tanıdığım bir kişilik inşallah daha iyi hizmetler yapmayı nasip eder,
İrfan
•Son derece dogru bir karar köydes tecrübesi ile layıkıyla yeni görevinde başarılı olacak bir bürokrattır. Başarılar diliyorum.
İrfan
•Son derece dogru bir karar köydes tecrübesi ile layıkıyla yeni görevinde başarılı olacak bir bürokrattır. Başarılar diliyorum. Son derece dogru bir karar köydes tecrübesi ile layıkıyla yeni görevinde başarılı olacak bir bürokrattır. Başarılar diliyorum.
Batuhan
•Karabük’te valilikte her vatandaşımızın her derdine kendi derdiymiş gibi koşan, ender karakterli ve kişilikli bir büyüğümüzdür, uzun yıllar Karabük ve ilçeleri, köyleri için başarılı bir şekilde hizmetleri bulunan müdürümüzü bu makamda görmekten mutlu oluruz.Şehrimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim.
Okay
•İlçeleri ve köyleri için 20 yıldır en faydalı şekilde çalışan, içinde bulunduğu konumda köyler için içme suyu, yol, kanalizasyon projeleri gibi işlerin içinde olan sayın müdürü bu makamda görmekten çok mutlu oluruz.
Volkan
•Karabük’ümüz için 20 yıldır canla başla çalışan müdürümüzün, köydes birliği müdürlüğünde yapılan köylerimiz için içme suyu, yol, kanalizasyon gibi projelerinden yakınen tanımaktayım, müdürümüzün inşallah yeni görevinde de başarılı ve özverili bir şekilde hizmetlerine devam edeceğinden şüphemiz yok, Şerafettin bey gibi karakterli ve devlet bilinci bulunan yöneticileri bu makamlarda görmek bizleri çok mutlu eder inşallah