Uzungöl’de Suudi turist motosiklet ile dereye uçtu: 1 ölü - Karabük Haber Postası
uzungolde suudi turist motosiklet ile dereye uctu 1 olu nSLKRH4N jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ağustos, 2024 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Uzungöl’de Suudi turist motosiklet ile dereye uçtu: 1 ölü

Trabzon’un Çaykara ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında Suudi Arabistan uyruklu bir kişi hayatını kaybetti.

Kaza saat 22.00 sıralarında Uzungöl-Çaykara karayolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Uzungöl’den ilçe merkezine gitmekte olan Suudi Arabistan uyruklu Abdurrahman Abdullah (38) idaresindeki motosiklet, virajı alamayarak önce yol kenarındaki beton bariyerlere çarptı ardından 8-10 metre yükseklikten dereye uçtu. Kazayı gören yoldan geçen araçların sürücülerinin ihbarı üzerine bölgeye gelen jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri Suudi motosikletçinin köprünün dere içerisindeki ayaklarında cansız bedenini buldu. Abdurrahman Abdullah’ın cesedi uzun uğraşlar sonrasında dere yatağından çıkartılarak otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda baharin gelmesiyle arilar harekete gecti 3NIiRYHi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da baharın gelmesiyle arılar harekete geçti

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde havaların ani ısınmasıyla birlikte çiçekler açtı. Dört aylık kış uykusundan uyanan arılar, bal üretimi için polen toplamaya başladı.

Kent genelinde havaların aniden ısınmasıyla arılar harekete geçti. Sıcak havayla birlikte bölgede çiçekler de açtı. Bal üretiminin en önemli unsurlarından olan arılar, Mudurnu’da çiçeklerden polen toplamaya başladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin