Uzun’dan Toprakcuma Sağlık Evi İnşaatında İnceleme - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Nisan, 2015 14:50 tarihinde yayınlandı
0
0

Uzun’dan Toprakcuma Sağlık Evi İnşaatında İnceleme

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun geçici kabul öncesi incelemelerde bulunmak üzere Toprakcuma köyüne giderek inşaatı tamamlanma aşamasına gelen Sağlık Evi inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Yatırım ve İnşaat Müdürü Ramazan Aydın, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Serkan İnal ,kontrol Mühendisleri Mustafa Yılmaz, Arif Bahadır Erbey ve Enver Şahin ile Sağlık Müdürlüğü Müdür Yardımcı Korkut Eren, Makine Mühendisi Tanju Aslan ve Müteahhit firma yetkilisi hazır bulundu.
Genel Sekreter Mehmet Uzun incelemelerde yaptığı açıklamada, ” İnşaatı tamamlanma aşamasına gelen Toprakcuma Sağlık Evi inşaatının son durumunu yerinde görmek üzere buraya geldik. İl Özel İdaremiz teknik personeli ve İl Sağlık Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Korkut Eren ile birlikte son kontrolleri yaptık. Sağlık Evinin geçici kabulünün yapılabilmesi için tespit ettiğim noksanlıklarının giderilmesi hususunda kontrol mühendislerimize ve yüklenici firma yetkilerine gerekli talimatları verdim. Toprakcuma ve çevre köylerimize hizmet verecek olan bu sağlık evimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda sampiyonluk maci heyecani biletler icin kuyruk olustu psBz6Bci
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da şampiyonluk maçı heyecanı: Biletler için kuyruk oluştu

Samsun’da Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimalinin olduğu Samsunspor-Galatasaray karşılaşmasına taraftarların gösterdiği yoğun ilgi, bilet satış noktalarında uzun kuyruklara neden oldu.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile Galatasaray, 19 Mayıs Stadyumu’nda cumartesi günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Sezonun bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 7 puan önünde bulunan Galatasaray, bu maçta galip gelmesi ya da Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Şampiyonluk ihtimalinin ortaya çıkmasıyla birlikte Galatasaray taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle mücadele eden Samsunspor taraftarları da bilet satış noktalarında sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturdu. Saat 11.00’de satışa sunulan biletler için her iki takım taraftarları kuyruğa girdi.

Samsunspor taraftarları, sahasında Galatasaray’a karşı galibiyet alarak şampiyonluk kutlamalarına izin vermek istemediklerini ifade ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar ise takımlarının şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmesini beklediklerini dile getirdi.

32 bin kapasiteli 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor tribünlerine ayrılan 22 bin 524 biletten yaklaşık 13 bininin ilk bir saat içinde satıldığı öğrenildi.

Samsunspor-Galatasaray karşılaşması cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin