Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun geçici kabul öncesi incelemelerde bulunmak üzere Toprakcuma köyüne giderek inşaatı tamamlanma aşamasına gelen Sağlık Evi inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Yatırım ve İnşaat Müdürü Ramazan Aydın, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Serkan İnal ,kontrol Mühendisleri Mustafa Yılmaz, Arif Bahadır Erbey ve Enver Şahin ile Sağlık Müdürlüğü Müdür Yardımcı Korkut Eren, Makine Mühendisi Tanju Aslan ve Müteahhit firma yetkilisi hazır bulundu.
Genel Sekreter Mehmet Uzun incelemelerde yaptığı açıklamada, ” İnşaatı tamamlanma aşamasına gelen Toprakcuma Sağlık Evi inşaatının son durumunu yerinde görmek üzere buraya geldik. İl Özel İdaremiz teknik personeli ve İl Sağlık Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Korkut Eren ile birlikte son kontrolleri yaptık. Sağlık Evinin geçici kabulünün yapılabilmesi için tespit ettiğim noksanlıklarının giderilmesi hususunda kontrol mühendislerimize ve yüklenici firma yetkilerine gerekli talimatları verdim. Toprakcuma ve çevre köylerimize hizmet verecek olan bu sağlık evimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Uzun’dan Toprakcuma Sağlık Evi İnşaatında İnceleme
Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.
CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.


