Uzun’dan Toprakcuma Sağlık Evi İnşaatında İnceleme - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Nisan, 2015 14:50 tarihinde yayınlandı
0
0

Uzun’dan Toprakcuma Sağlık Evi İnşaatında İnceleme

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun geçici kabul öncesi incelemelerde bulunmak üzere Toprakcuma köyüne giderek inşaatı tamamlanma aşamasına gelen Sağlık Evi inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Yatırım ve İnşaat Müdürü Ramazan Aydın, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Serkan İnal ,kontrol Mühendisleri Mustafa Yılmaz, Arif Bahadır Erbey ve Enver Şahin ile Sağlık Müdürlüğü Müdür Yardımcı Korkut Eren, Makine Mühendisi Tanju Aslan ve Müteahhit firma yetkilisi hazır bulundu.
Genel Sekreter Mehmet Uzun incelemelerde yaptığı açıklamada, ” İnşaatı tamamlanma aşamasına gelen Toprakcuma Sağlık Evi inşaatının son durumunu yerinde görmek üzere buraya geldik. İl Özel İdaremiz teknik personeli ve İl Sağlık Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Korkut Eren ile birlikte son kontrolleri yaptık. Sağlık Evinin geçici kabulünün yapılabilmesi için tespit ettiğim noksanlıklarının giderilmesi hususunda kontrol mühendislerimize ve yüklenici firma yetkilerine gerekli talimatları verdim. Toprakcuma ve çevre köylerimize hizmet verecek olan bu sağlık evimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bafrada cokme riski tasiyan yapilar icin belediyenin daha ciddi onlemler almasi istendi rx6Rrjig
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bafra’da çökme riski taşıyan yapılar için belediyenin daha ciddi önlemler alması istendi

Samsun’un Bafra ilçesindeki çökme riski taşıyan iki müstakil tarihi yapı için belediye tarafından alınan önlemlerin yeterli olmadığını söyleyen mahalle sakinleri, daha ciddi önlemler alınmasını istedi.

Gazipaşa Mahallesi Bakkal Sokak’taki yapılar, hem yoğun yaya hem de araç trafiğinin ortasında adeta tehlike saçıyor. Yapıların ’kültür varlığı’ statüsünde olması nedeniyle doğrudan müdahale edilemediğini dile getiren Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Öğreten, evlerden birinin çatısının tamamen çöktüğünü, diğerinde ise bacaların yıkıldığını ve dış cephe sıvalarının döküldüğünü ifade etti. Öğreten, ikinci yapıda ise üst katlarda belirgin çökme işaretlerinin görüldüğünü söyledi.

Bafra Belediyesi tarafından bölgeye geçici demir bariyerler yerleştirildiğini ancak bunun yeterli olmadığını belirten Öğreten, “Burası her an göçebilir durumda” diyerek uyarıda bulundu. Bakkal Sokak’ın okul güzergâhı olduğunu söyleyen Öğreten, sabah ve öğle saatlerinde yüzlerce öğrencinin bu güzergâhı kullandığını hatırlattı.

Mahalle sakinleri ise, belediyeden daha ciddi önlemler almasını talep etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin