Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ekim, 2021 13:05 tarihinde yayınlandı
0

Uzun, okul inşaatı çalışmalarını inceledi

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, beraberinde Yatırım ve İnşaat Müdürü Mehmet Fatih Garip, İnşaat Mühendisleri Bahadır Erbay ve Harun Doğan ile birlikte, İl merkezinde yapımı devam 16 Derslikli Aydınlıkevler İmam Hatip Ortaokulu ve 16 Derslikli Şehit Metin Arslan İlkokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Okul inşaatı hakkında teknik personellerden bilgiler alan Genel Sekreter Uzun, çalışmaların devam ettiğini belirterek,“Teknik personellerimizle birlikte ilimiz genelinde devam eden okul inşaatlarını takip ediyoruz. Çocuklarımızın yetişmesi onların geleceğe hazırlanması eğitimle oluyor. Bu anlamda onların eğitim gördüğü mekânlarında güzel olması gerekiyor. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için güzel mekânlar hazırlamak için gayret gösteriyor ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Çalışmalar bittiğinde de İlimize güzel eğitim öğretim yuvaları daha kazandırmış olacağız” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
atakumda operasyonda silah ve uyusturucu ele gecirildi rI9TSBRz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Atakum’da operasyonda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Samsun’un Atakum ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar, fişekler ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi, aranan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda bir ikamette arama yapıldı. Yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 157 adet tabanca fişeği, 5 adet şarjör, 50 adet kurusıkı fişek, 0,12 gram esrar maddesi, 0,54 gram taş kokain ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Operasyonda, basit yaralama suçundan kesinleşmiş adli para cezası ile arandığı tespit edilen 1 şüpheli hakkında ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin