Uzun, “Hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Ekim, 2019 09:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Uzun, “Hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız”

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, merkez ve ilçelerinde devam eden asfalt çalışmalarını inceldi.
Genel Sekreter Mehmet Uzun, bu yıl asfalt çalışmasında hedeflerine ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Merkeze bağlı Burunsuz köyünde devam eden asfalt çalışmalarını inceleyen inceleyen Uzun, “Karabük İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı ekiplerimizin çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz hafta hava muhalefeti sebebiyle ara verdiğimiz çalışmalarımıza şuanda tekrar başladık. İki koldan devam eden çalışmalarımız da bir ekibimiz Eflani, Karlı-Gökgöz grup yolunda finişer ile serim yaparken diğer ekibimizde merkeze bağlı Burunsuz köyünde greyder ile serim yapmaktadır. Burunsuz köyünde 8 kamyon, 2 silindir ve 1 greyder ile toplamda 3.3 kilometrelik kısım sıcak asfalt yapılıyor ve bugün inşallah bu köyümüzün yolu da bitmiş olacak. Asfalt çalışmalarımız bu şekilde aşama aşama devam edecek ve bu seneki hedefimize ulaşmak için personellerimizle birlikte elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
Uzun, çalışan personellere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
İncelemelerde, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül, Jeoloji Mühendisi Büşra Tuncer ve Asfalt Formeni Ali Coşkun hazır bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
barude dunya sanat gunu cesitli etkinliklerle kutlandi Om9kqCEi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 08:52 tarihinde yayınlandı
0
0

BARÜ’de Dünya Sanat Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı

Bartın Üniversite’sinde (BARÜ) Dünya Sanat Günü kapsamında düzenlenen resim, heykel, müzik ve atölye çalışmalarıyla sanatın farklı alanları bir araya getirildi.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü tarafından 15 Nisan Dünya Sanat Günü kapsamında bir program düzenlendi. Sanatın farklı alanlarını bir araya getiren etkinliğin açılışı Kutlubey Yerleşkesi İİBF- Eğitim Fakültesi Sergi Salonu’nda BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya ve Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Başkanı Sabri Avcı‘nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Program, BARÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim elemanları ile Bartın ilindeki görsel sanatlar öğretmenlerinin eserlerinin yer aldığı karma resim sergisinin gezilmesiyle başladı. Eserleri inceleyen Rektör Akkaya, sanatın birleştirici ve dönüştürücü gücüne vurgu yaparak emeği geçen akademisyen ve öğretmenleri tebrik etti.

Dünya Sanat Günü etkinlikleri çerçevesinde sulu boya, özgün baskı resim, desen ve lavi, ebru, heykel, anime ve manga ile müzik işitme alanlarında atölyeler düzenlendi. Alanında uzman akademisyenler ve öğrenciler tarafından yürütülen bu çalışmalarla katılımcılar keyifli dakikalar yaşadı.

Ayrıca program kapsamında sulu boya, yağlı boya ve ebru atölyelerinde çeşitli etkinlikler yapıldı. “Filmlerde Yaşayan Şarkılar” ve “Royal Jazz Band” konserleri, halk dansları ve modern dans gösterilerine de yer verildi. İki gün boyunca devam eden etkinlik, öğrencilerin yoğun katılımıyla tamamlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin