Uzun, “Hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Ekim, 2019 09:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Uzun, “Hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız”

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, merkez ve ilçelerinde devam eden asfalt çalışmalarını inceldi.
Genel Sekreter Mehmet Uzun, bu yıl asfalt çalışmasında hedeflerine ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Merkeze bağlı Burunsuz köyünde devam eden asfalt çalışmalarını inceleyen inceleyen Uzun, “Karabük İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı ekiplerimizin çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz hafta hava muhalefeti sebebiyle ara verdiğimiz çalışmalarımıza şuanda tekrar başladık. İki koldan devam eden çalışmalarımız da bir ekibimiz Eflani, Karlı-Gökgöz grup yolunda finişer ile serim yaparken diğer ekibimizde merkeze bağlı Burunsuz köyünde greyder ile serim yapmaktadır. Burunsuz köyünde 8 kamyon, 2 silindir ve 1 greyder ile toplamda 3.3 kilometrelik kısım sıcak asfalt yapılıyor ve bugün inşallah bu köyümüzün yolu da bitmiş olacak. Asfalt çalışmalarımız bu şekilde aşama aşama devam edecek ve bu seneki hedefimize ulaşmak için personellerimizle birlikte elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
Uzun, çalışan personellere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
İncelemelerde, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül, Jeoloji Mühendisi Büşra Tuncer ve Asfalt Formeni Ali Coşkun hazır bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluspor adana demirspor macinin ardindan Y9en5bH2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Boluspor – Adana Demirspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig’in 36. haftasında oynanan Boluspor-Adana Demirspor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig’in 36. haftasında Boluspor, sahasında Adana Demirspor’u 6-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Boluspor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, farklı galibiyetten ve ligde kalmayı garantilemekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Rakiplerini hafta içi iyi analiz ettiklerini belirten Dinçbudak, “Öncelikle kazanarak ligi iyi bir yerde bitirdiğimiz için memnunuz. Adana Demirspor genç bir takım, iyi mücadele ediyor. Burada bir sürpriz olmaması adına rakip takımın analizini yaptık. Özellikle savunmayı önde kurdukları için arkalara uzun toplarla, sürpriz koşularla golleri bulup rahatlamak istiyorduk. Bunu da oyuncularımız uyguladı ve 6-0 gibi net bir skorla maçı kazandık” dedi.

“Boluspor’a yakışan Süper Lig’dir”

Sezon boyunca inişli çıkışlı süreçler yaşadıklarını ifade eden Dinçbudak, “Play-off kovalama ortamı yakalamıştık ama yaşanan olumsuzluklardan dolayı ligin sonunu biraz sıkıntılı geçirdik. Önemli olan ligin sonunda aynı ligde yola devam etmek. Boluspor köklü bir camia. Geçmişte önemli oyuncular çıkarıp Süper Lig’de dahi mücadele etti. Yakışan bir üst lig, Süper Lig aslında. Ancak bunun için iyi bir yapılanma ve ciddi bir destek gerekiyor. Özellikle stadın bir an evvel yapılması en önemli konu, seyircisiz bu iş olmuyor. İnşallah en kısa sürede stadımız yapılır ve doğru planlamalarla takım Süper Lig’e çıkar” ifadelerini kullandı.

“Gençlerimizin durum değerlendirmesini yapacağız”

Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Hilmi Bozkurt ise rakiplerini tebrik ederek, kalan haftaları hasarsız atlatmak istediklerini söyledi. Genç ağırlıklı bir kadroyla sahada olduklarını vurgulayan Bozkurt, “Adana Demirspor kulübü olarak Boluspor’u tebrik ediyoruz. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Biz de gençlerimizle ligin sonlarına doğru kazasız belasız ligin bitmesini bekliyoruz. Gelecek yılla ilgili de gençlerimizin durum değerlendirmesini birkaç gün içinde yapıp, gelecek sezona neler yapabiliriz ona bakacağız” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin