Reklam
Reklam

Uzun, “Hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız”

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Ekim, 2019 09:20 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, merkez ve ilçelerinde devam eden asfalt çalışmalarını inceldi.
Genel Sekreter Mehmet Uzun, bu yıl asfalt çalışmasında hedeflerine ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Merkeze bağlı Burunsuz köyünde devam eden asfalt çalışmalarını inceleyen inceleyen Uzun, “Karabük İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı ekiplerimizin çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz hafta hava muhalefeti sebebiyle ara verdiğimiz çalışmalarımıza şuanda tekrar başladık. İki koldan devam eden çalışmalarımız da bir ekibimiz Eflani, Karlı-Gökgöz grup yolunda finişer ile serim yaparken diğer ekibimizde merkeze bağlı Burunsuz köyünde greyder ile serim yapmaktadır. Burunsuz köyünde 8 kamyon, 2 silindir ve 1 greyder ile toplamda 3.3 kilometrelik kısım sıcak asfalt yapılıyor ve bugün inşallah bu köyümüzün yolu da bitmiş olacak. Asfalt çalışmalarımız bu şekilde aşama aşama devam edecek ve bu seneki hedefimize ulaşmak için personellerimizle birlikte elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
Uzun, çalışan personellere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
İncelemelerde, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül, Jeoloji Mühendisi Büşra Tuncer ve Asfalt Formeni Ali Coşkun hazır bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polis için tören düzenlendi

kalp krizi gecirerek hayatini kaybeden polis icin toren duzenlendi p6QUgucq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Osman Özer, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Genç polis memuru için gece saatlerinde düzenlenen törende hamile eşi Selda Özer gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Osman Özer (33), önceki gece evinde fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Özer, sağlık ekiplerince Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç polis memuru, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden polis memuru için Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Olgun Gülay Ek Hizmet Binası önünde tören düzenlendi. Gümüşhane Valisi Cevdet Atay, İl Emniyet Müdürü İsmail Karasakal, il protokolü, mesai arkadaşları ve yakınlarının katıldığı törende Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Törende hamile olduğu öğrenilen eşi Selda Özer gözyaşlarına hakim olamazken, oğlunu genç yaşta kaybeden acılı baba Ekrem Özer de taziyeleri kabul etti. Özer’in naaşı, edilen duaların ardından defnedilmek üzere İstanbul’a gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin