Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Aralık, 2015 15:07 tarihinde yayınlandı
0

Uzaktan Eğitim Rekora Koşuyor

Karabük Üniversitesi Uzaktan Eğitim Video Portalı’ndan 101 bin 522 kez yararlanıldığı bildirildi. KBÜ’den yapılan yazılı açıklamada, programın kullanıma sunulduğundan itibaren 83 farklı ders, 98 farklı kategori, 6 bin 414 adet olmak üzere 421 saatlik eğitim videolarını sisteminde bulundurarak 2 bin 807 öğrencinin 6 bin 67 ayrı derse girip, 101 bin 522 kez eğitim videosundan yararlandığı kaydedildi.
Sistemin, 18 Mayıs 2015 tarihinde hizmete sunulduğu da ifade edilen açıklamada, “Öğrencilerimizin kendi öğrenme sorumluluğunu üstlendiği bu tür eğitim portalları günümüz bireylerinin eğitim ihtiyacını karşılamada alternatif çözümler sunabilecek bir sistem olarak karşımıza çıkmaktadır. Hemen hemen her türlü branşta öğrencilerimizin ihtiyaçlarına hitap eden kişiye özel eğitim ile bireylerin sorumluluk anlayışını geliştiren, kişisel gelişimine katkı sağlayan eğitim videoları sayesinde üniversitemiz eğitimi her yerde mümkün kılmıştır.” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda bicakli kavga 2 yarali rQXjHLvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin