Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Aralık, 2015 15:07 tarihinde yayınlandı
0

Uzaktan Eğitim Rekora Koşuyor

Karabük Üniversitesi Uzaktan Eğitim Video Portalı’ndan 101 bin 522 kez yararlanıldığı bildirildi. KBÜ’den yapılan yazılı açıklamada, programın kullanıma sunulduğundan itibaren 83 farklı ders, 98 farklı kategori, 6 bin 414 adet olmak üzere 421 saatlik eğitim videolarını sisteminde bulundurarak 2 bin 807 öğrencinin 6 bin 67 ayrı derse girip, 101 bin 522 kez eğitim videosundan yararlandığı kaydedildi.
Sistemin, 18 Mayıs 2015 tarihinde hizmete sunulduğu da ifade edilen açıklamada, “Öğrencilerimizin kendi öğrenme sorumluluğunu üstlendiği bu tür eğitim portalları günümüz bireylerinin eğitim ihtiyacını karşılamada alternatif çözümler sunabilecek bir sistem olarak karşımıza çıkmaktadır. Hemen hemen her türlü branşta öğrencilerimizin ihtiyaçlarına hitap eden kişiye özel eğitim ile bireylerin sorumluluk anlayışını geliştiren, kişisel gelişimine katkı sağlayan eğitim videoları sayesinde üniversitemiz eğitimi her yerde mümkün kılmıştır.” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin