Kastamonu’nun Tosya ilçesinde polis ekipleri tarafından evinde yapılan aramada uyuşturucu madde ile yakalanan şahıs gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tosya ilçesinde yaşayan M.A. isimli şahsın uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Ekipler tarafından düzenlenen operasyonda şahsın evinde arama yapıldı. Aramada 100 mililitre sıvı metafetamin, 41 adet ecstacy hap ele geçirildi.
Olayla ilgili M.A. gözaltına alındı. Şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Uyuşturucuyla yakalanan şahıs gözaltına alındı
Kozlu Belediye Meclisi Mayıs ayı 1. oturumu yapıldı
Kozlu Belediye Meclisi’nin 4 Mayıs 2026 Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilen 1. oturumunda çeşitli gündem maddeleri görüşüldü.
Kozlu Belediye Meclisi’nde yoklama ve açılışın ardından gündem maddeleri okunarak bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşüldü. Toplantıda 2025 yılı gelir gider kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.
Gelirler Müdürlüğü’nün “Belediyemiz İktisadi ve Sosyal Tesislerindeki Uygulanacak Fiyat Tarifelerinin Belirlenmesi” ile ilgili talebi görüşülerek düzenleme yapılmak üzere değerlendirmeye alındı. “Su Aboneliği Güvence Bedelinin İadesi” ile ilgili madde ise oy birliği ile kabul edildi.
Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün “Zonguldak İçme Suyu Tüneli ve Kanal İnşaatı Protokolü” ile ilgili talebi ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Toplu Taşıma Ücretlerine Zam” talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
Toplantıda ayrıca gündem dışı madde de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunun ilerleyen günlerde yapılacağı öğrenildi.

