Samsun’da narkotik polisi, bir konutta yaptığı aramada buldukları kuşkulu bir anahtar sayesinde yan binanın çatı katına gizlenmiş 18 bin 878 extacy uyuşturucu ele geçirdi. 3 kişiyi gözaltına aldı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımları, İlkadım ilçesinde Ü.Ö. (36), Ş.V. (44) ve F.T. (43) isimli şüphelilerin konutunda arama yaptı. Aramada kapılara ilişkin olmadığı fark edilen bir anahtar bulundu. Anahtarın meskende kullanılmayan odalara ilişkin olmaması polislerin dikkatini çekti.
Polis, anahtarın yan binanın çatı katına ilişkin olduğunu tespit etti. Anahtarla açılan çatı katında gerçekleştirilen aramada 15 bin 878 extacy hap, 17,48 gram extacy tozu ve 0,39 gram metamfetamin ele geçirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.