Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Kasım, 2024 04:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Uyuşturucudan 6 kişi tutuklandı, 62 kişi hakkında işlem yapıldı

DÜZCE (İHA) – Düzce’de polis ve jandarma narkotik suçlarla mücadele ekiplerinin yaptığı operasyonlarda yakalanan 6 uyuşturucu satıcısı tutuklandı, uyuşturucu kullanan ve bulunduran 62 şahıs hakkında ise işlem yapıldı.
Düzce’de uyuşturucu madde satıcılarına, kullanımına yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde polis ve Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince suçların önlenmesi, azaltılması ve suçluların yakalanması amacıyla 18 -24 Kasım 2024 tarihleri arasında icra edilen operasyonlarda 59 olaya müdahale edilirken 6 kişi tutuklandı. Uyuşturucu kullanan ve bulunduran 62 kişi hakkında adli işlem yapıldı.
Çalışmalarda; 542 adet sentetik ecza, 3 kilo 466 gram esrar, 132 gram metamfetamin, 254 gram bonzai, 4 gram skunk, 3 gram kenevir tohumu, 1 adet extacy, 2 gram amfetamin, hassas terazi ve 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ağustos, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bartın’da peş peşe yangınlar çıktı

Bartın’ın Amasra ilçesine bağlı Ahatlar mevkii ile İnkumu yolu üzerinde çıkan yangınlara müdahale sürerken, Bartın vilayet merkezine bağlı Ağdacı Mahallesinde de öteki bir yangın çıktı.
Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi yerleşkesi yakınlarında meydana gelen yangında alevler rüzgarın tesiriyle büyüyerek, bir anda ormanlık alana sıçradı. İhbarın akabinde bölgeye Bartın Belediyesi ve İtfaiye grupları ile Orman İşletme Müdürlüğü arozözleri sevk edildi. Yangın bölgesine yakın konutları de tehdit eden yangın olay yerine ulaşan itfaiye takımları tarafından denetim altına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin