Reklam
Reklam
uyusturucudan 2 kisi tutuklandi 51 kisi hakkinda islem yapildi X8E6jpN3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Aralık, 2024 00:52 tarihinde yayınlandı
0

Uyuşturucudan 2 kişi tutuklandı, 51 kişi hakkında işlem yapıldı

DÜZCE (İHA) – Düzce’de polis ve jandarma narkotik cürümlerle gayret takımlarının yaptığı operasyonlarda yakalanan 2 uyuşturucu satıcısı tutuklandı, uyuşturucu kullanan ve bulunduran 51 şahıs hakkında ise süreç yapıldı.

Düzce’de uyuşturucu unsur satıcılarına, kullanımına yönelik operasyonlar tüm süratiyle devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde polis ve Jandarma Narkotik Kabahatlerle Uğraş takımlarınca cürümlerin önlenmesi, azaltılması ve hatalıların yakalanması maksadıyla 16 -22 Kasım 2024 tarihleri ortasında icra edilen operasyonlarda 48 olaya müdahale edilirken 2 kişi tutuklandı. Uyuşturucu kullanan ve bulunduran 51 kişi hakkında isimli süreç yapıldı.

Çalışmalarda; 128 adet sentetik ecza, 50 gram esrar, 16 gram metamfetamin, 74 gram bonzai, 78 gram skunk, 14 gram kokain, 105 gram amfetamin ele geçirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda iki otomobil carpisti 1i agir 7 yarali dwDj4i5K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır 7 yaralı

Çorum’un İskilip ilçesinde iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 7 kişi yaralandı.

Kaza, İskilip-Çankırı karayolu Atatürk Orman Çiftliği mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nihat Can Ç. idaresindeki 06 FBU 295 plakalı Skoda marka otomobil ile Osman B. yönetimindeki 34 NT 1006 plakalı Seat marka otomobil çarpıştı. Kazada sürücüler ile otomobillerde yolcu olarak bulunan Şükrü B., Safure B., Seda Ç., Hilal Ayla Ç. ve Ata Alparslan Ç. yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla araçlardan çıkartılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından İskilip Devlet Hastanesi ve Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Osman B.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Kaza sebebiyle yoğunluk oluşan yolda, kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı

Bizi sosyal medyadan takip edin