Uyuşturucudan 2 kişi tutuklandı, 51 kişi hakkında işlem yapıldı - Karabük Haber Postası
uyusturucudan 2 kisi tutuklandi 51 kisi hakkinda islem yapildi X8E6jpN3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Aralık, 2024 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Uyuşturucudan 2 kişi tutuklandı, 51 kişi hakkında işlem yapıldı

DÜZCE (İHA) – Düzce’de polis ve jandarma narkotik cürümlerle gayret takımlarının yaptığı operasyonlarda yakalanan 2 uyuşturucu satıcısı tutuklandı, uyuşturucu kullanan ve bulunduran 51 şahıs hakkında ise süreç yapıldı.

Düzce’de uyuşturucu unsur satıcılarına, kullanımına yönelik operasyonlar tüm süratiyle devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde polis ve Jandarma Narkotik Kabahatlerle Uğraş takımlarınca cürümlerin önlenmesi, azaltılması ve hatalıların yakalanması maksadıyla 16 -22 Kasım 2024 tarihleri ortasında icra edilen operasyonlarda 48 olaya müdahale edilirken 2 kişi tutuklandı. Uyuşturucu kullanan ve bulunduran 51 kişi hakkında isimli süreç yapıldı.

Çalışmalarda; 128 adet sentetik ecza, 50 gram esrar, 16 gram metamfetamin, 74 gram bonzai, 78 gram skunk, 14 gram kokain, 105 gram amfetamin ele geçirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
baskan dogan corum samsun hizli tren hatti yeni bir donemin kapisini aralayacak jrerYmgN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Doğan: “Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı, yeni bir dönemin kapısını aralayacak”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı’nın Havza’ya kadar olan 1. etap yapım işinin Resmî Gazete’de yayımlandığını açıkladı. Doğan, projenin bölgenin ulaşım ve üretim altyapısına önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Başkan Doğan açıklamasında, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Samsun Milletvekili Mehmet Muş’a teşekkür etti. Projenin, şehirlerin “Kuzeyin Üretim Merkezi” olma hedefini destekleyeceğini vurgulayan Doğan, Mersin Limanı ile Samsun Limanı arasındaki bağlantının güçleneceğini, güney ve kuzey aksında organize sanayi bölgelerinin birbirine entegre edileceğini ifade etti.

Bu yatırımla birlikte Samsun’un üretim kapasitesinin artması ve bölgesel kalkınmanın hızlanması bekleniyor.

Çorum-Samsun hızlı tren hattının Havza’ya kadar olan ilk etabının hayata geçirilmesiyle bölgede yeni bir dönemin başlayacağını belirten Doğan, projenin şehirler için hayırlı olmasını diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin