Reklam
Reklam
uyusturucudan 2 kisi tutuklandi 37 kisi hakkinda islem yapildi j3gygF4Q jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ağustos, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı
0

Uyuşturucudan 2 kişi tutuklandı, 37 kişi hakkında işlem yapıldı

DÜZCE (İHA) – Düzce’de narkotik suçlarla mücadele ekiplerinin yaptığı operasyonlarda yakalanan 2 şahıs tutuklandı, uyuşturucu kullanan ve bulunduran 37 şahıs hakkında ise işlem yapıldı.

Düzce’de uyuşturucu madde satıcılarına, kullanımına yönelik polis ve jandarma ekiplerince operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Polis ve Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince suçların önlenmesi, azaltılması ve suçluların yakalanması amacıyla 12 -18 Ağustos 2024 tarihleri arasında icra edilen operasyonlarda 35 olaya müdahale edilirken 2 kişi tutuklandı. Uyuşturucu kullanan ve bulunduran 37 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

Çalışmalarda; 4 adet sentetik ecza, bin 220 gram esrar, 17 gram metamfetamin, 95 gram bonzai, 6 gram skunk ve 70 kök kenevir ele geçirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta sel alarmi alinan tedbirler masaya yatirildi mpUITvIY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta sel alarmı: Alınan tedbirler masaya yatırıldı

Tokat’ta etkili olan yoğun yağışlar sonrası Turhal’da kurulan İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde alınan tedbirler değerlendirildi.

Tokat’ın Turhal ilçesinde, kent genelinde etkili olan yoğun yağışların ardından alınan tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Tokat Valisi Abdullah Köklü’nün yanı sıra AFAD yetkilileri, belediye ekipleri, DSİ temsilcileri ve ilgili kurum amirleri katıldı. Toplantıda özellikle Yeşilırmak Havzası’nda artan su debisi, taşkın riski bulunan bölgeler ve sahada yürütülen çalışmalar ele alındı. İl genelinde ekiplerin 24 saat esasına göre görev yaptığı belirtilirken, riskli bölgelerde iş makineleri ve personelin hazır bekletildiği öğrenildi. Bazı köylerde ise tedbir amaçlı tahliye ve güvenlik önlemlerinin sürdüğü ifade edildi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Tokat Valisi Abdullah Köklü, vatandaşların resmi kurumların uyarılarını dikkate almasını istedi. Kent genelinde tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalıştığını belirten Köklü, can ve mal kaybının yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti.

Öte yandan bölgede yağışların etkisini sürdürmesi nedeniyle dere yatakları ve taşkın riski bulunan alanlarda güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin