Samsun’da uyuşturucu ticaretinden gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 1’i isimli denetim kuralıyla olmak üzere 2 kişi ise özgür bırakıldı.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile çaba kapsamında çalışma yapan Vilayet Emniyet Müdürlüğü Narkotik Cürümlerle Çaba Şube Müdürlüğü takımları, M.E. isimli şahıstan 24 kapsül sentetik ecza ele geçirdi. Yapılan çalışmaların devamında kuşkulu şahsa uyuşturucu husus satışı yaptığı tespit edilen M.E.S. ve A.Ö. isimli şahısların ikametinde yapılan aramalarda 24 kapsül sentetik ecza daha ele geçirildi.
Soruşturma kapsamında M.E.S. ve A.Ö., olayla kontağı olduğu tespit edilen E.M.K. ve B.A. isimli şahıslar ’uyuşturucu husus ticareti yapmak’ hatasından gözaltına alındı. M.E.S. tabirinin akabinde özgür bırakılırken, E.M.K., A.Ö. ve B.A. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya tabir veren B.A. hür bırakılırken, E.M.K. ve A.Ö. nöbetçi mahkemeye sevk edildi. E.M.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, A.Ö. ise mahkemece isimli denetim kuralıyla hür bırakıldı.


Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı
Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.
Taraftarlar duygularını paylaştı
Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.
Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.
Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

