Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Eylül, 2023 08:12 tarihinde yayınlandı
0

Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı

Samsun’da uyuşturucu ticaretinden gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 1’i isimli denetim kuralıyla olmak üzere 2 kişi ise özgür bırakıldı.

Edinilen bilgiye nazaran, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile çaba kapsamında çalışma yapan Vilayet Emniyet Müdürlüğü Narkotik Cürümlerle Çaba Şube Müdürlüğü takımları, M.E. isimli şahıstan 24 kapsül sentetik ecza ele geçirdi. Yapılan çalışmaların devamında kuşkulu şahsa uyuşturucu husus satışı yaptığı tespit edilen M.E.S. ve A.Ö. isimli şahısların ikametinde yapılan aramalarda 24 kapsül sentetik ecza daha ele geçirildi.

Soruşturma kapsamında M.E.S. ve A.Ö., olayla kontağı olduğu tespit edilen E.M.K. ve B.A. isimli şahıslar ’uyuşturucu husus ticareti yapmak’ hatasından gözaltına alındı. M.E.S. tabirinin akabinde özgür bırakılırken, E.M.K., A.Ö. ve B.A. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya tabir veren B.A. hür bırakılırken, E.M.K. ve A.Ö. nöbetçi mahkemeye sevk edildi. E.M.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, A.Ö. ise mahkemece isimli denetim kuralıyla hür bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
0123
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 09:45 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te kekik toplarken kurtlarla karşılaştı

Karabük’te kekik toplamak için Bulak Kanyonu’na giden vatandaş, yamaçta dolaşan 3 kurdu cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Bulak Kanyonu’nda gezintiye çıkan vatandaş, kanyonun dik yamacında hareketlilik fark etti. Çalılar ve çam ağaçları arasında dolaşan 3 kurdu gören vatandaş, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Görüntülerde, kayalık ve sık bitki örtüsüyle kaplı yamaçta ilerleyen kurtların bir süre çevreyi gözlemlediği görüldü. Bölgede dolaşan kurtlar, daha sonra dik araziden tırmanarak ormanlık alanda gözden kayboldu.

Kurtların yerleşim yerine yakın noktada görüntülenmesi, bölgedeki yaban hayatı hareketliliğini ortaya koydu.

Bizi sosyal medyadan takip edin