Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ekim, 2023 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kdz. Ereğli ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ereğli Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından S.Ö. isimli bir şüpheli yakalandı. Yapılan operasyon neticesinde ölümcül etkiye sahip 75 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. S.Ö. isimli şüpheli Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak suçundan işlem yapılarak Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.
Zanlı S.Ö. mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Karakaş, “Yenice ıhlamur balının AB’den coğrafi işaret alması gurur kaynağı”

Yenice Belediye Başkanı Serkan Karakaş, ilçeye mahsus ıhlamur balının Avrupa Birliği tarafından coğrafik işaret tescili almasının büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.
Karakaş, yaptığı açıklamada, Yenice’nin isminin bir defa daha memleketler arası arenada duyulduğunu söz ederek, "Avrupa Birliği’nin coğrafik işaret tesciliyle ıhlamur balımız artık dünya pazarlarında hak ettiği pahaya yine kavuşuyor. İlçemiz için tarihî bir gün yaşıyoruz" dedi.
Projeye emek veren tüm kurumlara teşekkür eden Karakaş, "Başta Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Bey olmak üzere, Valimize, milletvekillerimize ve Kaymakamımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıyeten süreç boyunca dayanak veren tüm sivil toplum kuruluşlarımıza ve üreticilerimize de şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Karakaş, Yenice’nin doğal eserlerinin memleketler arası tanınırlığının artmasının bölge iktisadına kıymetli katkı sağlayacağını tabir etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin