Karabük’te uyuşturucu haplarla yakalanan 2 şüpheliden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Kabahatlerle Uğraş grupları uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.
İl merkezinde düzenlenen operasyonda F.E. isimli kuşkulu 10 adet uyuşturucu hap ile yakalandı.
Şahıs hakkında uyuşturucu yahut uyarıcı unsur bulundurmak ve kullanmak (TCK-191) cürmünden süreç yapılırken bahse husus olayda uyuşturucu maddeyi temin eden Y.D. düzenlenen operasyonda yakalandı. Yapılan üst aramasında takımlar 75 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.
Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen kuşkulu çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Uyuşturucu taciri tutuklandı
Çay bahçesinde bulunan yavru karaca doğraya bırakıldı
Artvin’de çay hasadı yapan işçiler tarafından bulunan yavru karaca, kısa süreli bakımın ardından doğal yaşam alanına bırakıldı.
Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde çay hasadı yapan işçiler, bahçede yalnız halde bulunan yavru karacayı fark etti. Bir süre çevrede inceleme yapan işçiler, yavru karacanın annesini göremeyince aç kalmış olabileceğini düşünerek bakımını üstlendi. Sütle beslenen yavru karacanın karnı doyuruldu. Daha sonra annesinin yakınlarda olabileceği ihtimalini değerlendiren işçiler, yavru karacayı bulunduğu bölgedeki doğal yaşam alanına bıraktı. İşçilerin bu kararı kısa sürede sonuç verdi. Bir süre sonra bölgeye gelen anne karacayı gören işçiler, yavrunun annesiyle yeniden buluşmasına tanıklık etti.

