
DÜZCE(İHA) – Düzce’de Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda çeşitli hata kaydı bulunan 3’ü bayan 5 uyuşturucu satıcısı yakalandı.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca uyuşturucu husus ticareti yapanlara yönelik operasyonlar devam ediyor. Düzce Emniyet Müdürlüğü Narkotik Cürümlerle Gayret Müdürlüğü takımları tarafından uyuşturucu husus ticareti kabahati dahilinde yürütülen soruşturmada, Şehit Murat Demir Mahallesi 325. Sokak civarında yapılan çalışmalarda çeşitli cürüm kayıtları da bulunan S.A (31), F.K (22), E.Ç (34), M.N.P (21) ve S.K (25) isimli 3’ü bayan beş kişi yakalandı. Şahıslara ilişkin 390 gram sentetik kannabinoid (Bonzai), 1 gram metamfetamin, hassas terazi, 3 adet sentetik ecza, 1 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve birebir çapta 8 adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınar şahıslar isimli makamlara sevk edildiler.


Uyuşturucu satıcılarına göz açtırılmıyor
Vali Çağatay’dan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğine ziyaret
Vali Oktay Çağatay; Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanlığı, Şehit Aileleri Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Karabük Şubesini ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında; Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sebahattin Çorbacı, Şehit Aileleri Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Sefer Topçu ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Karabük Şube Başkanı Yüksel Orak ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Vali Oktay Çağatay, şehit aileleri ve gazilerin milletin en kıymetli emanetleri olduğunu vurguladı.
Gerçekleştirilen görüşmelerde derneklerin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Oktay Çağatay, devletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu ifade ederek, gösterilen fedakarlıkların asla unutulmayacağını belirtti.
Ziyaretlerde ayrıca Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilerek, şehitler ve ebediyete irtihal eden gaziler için dua edildi.
Ziyarete; Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç de eşlik etti. ValiOktay Çağatay’a teşekkür eden Dernek Başkanları, şehit aileleri ve gazilere gösterilen ilgi ve destekten duydukları memnuniyeti ifade etti.

