Uyuşturucu satıcılarına göz açtırılmıyor - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 00:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Uyuşturucu satıcılarına göz açtırılmıyor

uyusturucu saticilarina goz actirilmiyor 0 q8sRfC7l
DÜZCE(İHA) – Düzce’de Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda çeşitli hata kaydı bulunan 3’ü bayan 5 uyuşturucu satıcısı yakalandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca uyuşturucu husus ticareti yapanlara yönelik operasyonlar devam ediyor. Düzce Emniyet Müdürlüğü Narkotik Cürümlerle Gayret Müdürlüğü takımları tarafından uyuşturucu husus ticareti kabahati dahilinde yürütülen soruşturmada, Şehit Murat Demir Mahallesi 325. Sokak civarında yapılan çalışmalarda çeşitli cürüm kayıtları da bulunan S.A (31), F.K (22), E.Ç (34), M.N.P (21) ve S.K (25) isimli 3’ü bayan beş kişi yakalandı. Şahıslara ilişkin 390 gram sentetik kannabinoid (Bonzai), 1 gram metamfetamin, hassas terazi, 3 adet sentetik ecza, 1 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve birebir çapta 8 adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınar şahıslar isimli makamlara sevk edildiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin