blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Eylül, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Uyuşturucu poşeti üzerindeki parmak izi zanlıyı yakalattı

Karabük’te ormanlık alana uyuşturucu poşetini atan zanlı poşetin üzerindeki parmak izinden tespit edildi.
Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Bulak köyünde ormanlık alanda içerisinde metamfetamin olan poşet ele geçirdi.
Poşeti atan şahsın yakalanması için başlatılan çalışmada poşet üzerinde parmak izleri tespit edildi. Alınan parmak izi örneklerinden zanlı tespit edilirken, zanlının il merkezindeki evinde ve işyerinde yapılan aramada da 5,28 gram esrar ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahıs ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
Zanlı çıkarıldığı mahkemece tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ağustos, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Alaplı eski belediye başkanı toprağa verildi

Bir müddettir tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde vefat eden eski Alaplı Belediye Başkanı Sedat Atalay, son seyahatine uğurlandı.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 1987-1989 yılları ortasında Alaplı Belediye Başkanlığı vazifesinde bulunan Sedat Atalay, 78 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bir müddettir sıhhat problemleriyle gayret eden Atalay,25 gün evvel yaşadığı beyin kanaması nedeniyle Ankara’daki Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (GATA) ağır bakımda tedavi görüyordu. 19 Ağustos 2025’te 73 yaşında hayata gözlerini kapayan Atalay, tüm tıbbi müdahalelere karşın kurtarılamadı.
Atalay için, doğduğu ve uzun yıllar hizmet verdiği Alaplı belediye önünde merasim sonrası Merkez Camii’nde ikindi vakti cenaze merasimi düzenlendi. Merasime Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Zonguldak Milletvekilleri, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Ulus Belediye Lideri Hasan Hüseyin Uzun, Gülüç Belediye Başkanı Sadık Kara , Alaplı Belediyesi’nde bir dönem Belediye Başkanı yapan, Nevzat Çimenoğlu, Muhabbet Tezel, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sedat Atalay’ın cenazesi Büyük Tekke Köyü’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin