İstanbul’dan temin ettikleri uyuşturucuyu piyasaya sürdükleri tespit edilen iki kuşkulu, çıkarıldıkları isimli makamlarca tutuklandı. Şüphelilerin meskeninde yapılan aramada 40 gram metamfetamin ve 30 adet extacy hap ele geçirildi.
Kastamonu Vilayet Jandarma Komutanlığı takımlarınca, Kastamonu’nun merkez ilçesinde İstanbul’dan temin ettikleri uyuşturucu ve uyarıcı unsurları F.Ç. ve Ö.K.’nin piyasaya sürdükleri tespit edildi. Şahısların ikametinde yapılan aramada; 40 gram metamfetamin ve 30 adet extacy hap ele geçirildi.
Jandarma gruplarınca gözaltına alınan F.Ç. ve Ö.K., karakoldaki süreçlerinin akabinde çıkarıldıkları isimli makamlarca tutuklandı.


Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alının iki kuşkulu tutuklandı
Yenice’de bayram öncesi gıda denetimleri yoğunlaştı
Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların sağlıklı, güvenilir ve kaliteli gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla Yenice Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri tarafından ilçe genelinde denetimler gerçekleştirildi.
Marketler ve gıda işletmelerinde yapılan kontrollerde ürünlerin son kullanma tarihleri, hijyen koşulları, raf düzeni ve fiyat etiketleri tek tek incelendi. Denetimlerde, vatandaşların güvenli gıdaya erişimini sağlamak ve olası olumsuzlukların önüne geçmek hedeflendi.
Yenice Belediyesi yetkilileri, halk sağlığını önceleyen çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, bayram süresince de denetimlerin devam edeceğini ifade etti. Yetkililer ayrıca işletmelerin mevzuata uygun hareket etmesinin büyük önem taşıdığını vurguladı.
Vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesi amacıyla yapılan denetimlerin ilçe genelinde titizlikle sürdürüleceği bildirildi.

