Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ağustos, 2023 16:36 tarihinde yayınlandı
0

Uyuşturucu operasyonunda 5 şahıs yakalandı

Düzce Vilayet Emniyet Müdürlüğü takımlarınca yapılan uyuşturucu operasyonunda 5 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Düzce’de uyuşturucu ile uğraş çalışmaları çerçevesinde Narkotik Hatalarla Çaba ve Asayiş Şube müdürlüğü takımları ortak uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Operasyon çerçevesinde 5 şahıs gözaltına alınırken, şahıslardan 1 adet ruhsatsız sişah, 33 gram sentetik kannabinoid, 19 adet sentetik ilaç, 6 gram metamfetamin ve 2 adet ectasy ele geçirildi. Şahıslar hakkında isimli tahkikat başlatılırken, uyuşturucu ile gayret kararlılıkla devam ettirileceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fqw
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
01 Haziran, 2026 15:27 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İl Genel Meclisi’nde Haziran ayı mesaisine başladı

Karabük İl Genel Meclisi’nin Haziran ayı toplantıları, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman başkanlığında başladı. İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ilk oturumda gündem maddeleri görüşülürken, Başkan Kirman yaptığı konuşmada son günlerde yaşanan yoğun yağışların etkilerine değindi.

Karabük’te etkili olan yağışlar nedeniyle bazı bölgelerde heyelan, sel ve şev kaymalarının meydana geldiğini belirten Başkan Kirman, İl Özel İdaresi ekiplerinin yaşanan olumsuzluklara hızlı ve etkin bir şekilde müdahale ettiğini söyledi.

Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve ulaşımın güvenli şekilde sürdürülebilmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Meclis Başkanı  Kirman, kapanan yolların kısa sürede yeniden ulaşıma açıldığını kaydetti. Sahada görev yapan ekiplere teşekkür eden Kirman, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

İl Özel İdaresi’nin içme suyu, kanalizasyon, tarımsal altyapı, eğitim ve diğer yatırım alanlarındaki çalışmalarını da planlanan program doğrultusunda sürdürdüğünü vurgulayan Kirman, İl Genel Meclisi olarak Karabük’ün her noktasına hizmet ulaştırma sorumluluğuyla hareket ettiklerini ifade etti.

Birlik ve beraberlik içerisinde, ortak akıl ve istişare kültürüyle çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Kirman, alınacak kararların Karabük ve ilçeleri için hayırlı olmasını temenni ederek Haziran ayı meclis toplantılarının verimli geçmesini diledi.

Konuşmanın ardından gündemde yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlandı. Kalan gündem maddelerinin ise hafta boyunca yapılacak toplantılarda ele alınacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin