Karabük’te uyuşturucu husus ile yakalanan 2 şüpheliden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü vazifelileri uyuşturucu yahut uyarıcı husus temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik merkezde uygulama yaptı. Durumundan şüphelenilen İ.Ö. ve F.T. isimli şahısları durduran takımlar, yaptıkları üst aramasında daralı yükü 1.83 gram peçeteye emdirilmiş formda bonzai ele geçirdi.
Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şahıslardan F.T. isimli denetim kuralıyla hür bırakılırken, İ.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı
Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.
Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.
Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.
Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

