Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 7 kişi yakalanırken, 19 gram uyuşturucu madde ile 52 adet hap ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri uyuşturucuya karşı mücadeleyi sürdürmeye devam ediyor. Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Temin ve Ticaretinin önlenmesi faaliyetleri çerçevesinde yürütülen istihbarı ve saha faaliyetleri sonucu 23-28 Ekim tarihlerinde 5 ayrı operasyon gerçekleştiren ekipler K.G., S.Ö., Ö.A., O.B, T.Ö, A.Y. ve F.S. isimli şüphelileri gözaltına aldı.
Operasyonlarda 19,54 gram uyuşturucu madde ile 52 adet hap ele geçirilirken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.B, T.Ö. ve A.Y. isimli şüpheliler adli kontrolle serbest bırakıldı.


Uyuşturucu operasyonlarında 7 kişi yakalandı
Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti
Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.
Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

