Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2024 20:24 tarihinde yayınlandı
0

Uyuşturucu madde kullanan 7 kişi hakkında işlem yapıldı

DÜZCE(İHA) –Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmada uyuşturucu madde kullanan 7 kişi hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Düzce İl Jandarma Komutanlığınca son bir hafta içinde icra edilen önleyici faaliyetler neticesinde; 39 gram Kubar Esrar, 40 gram Bonzai, 1 gram Metanfetamin ele geçirildi. Hakkında uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma suçunu işleyen 7 şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
niksarda saganak nedeniyle kaya parcalari yola dustu EWKCOQ5l
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Niksar’da sağanak nedeniyle kaya parçaları yola düştü

Tokat’ın Niksar ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası yamaçtan kopan kaya parçaları yolu kapattı.

İlçeye bağlı Karşıbağ Mahallesi’nde etkili olan sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan kaya parçaları ve toprak birikintileri yola sürüklendi. Olay anında yolda araç ve yayının olması muhtemel bir facianın önüne geçti. Yeni kaya düşmeleri ve toprak kaymalarına karşı bölgede güvenlik önlemleri alınarak yol geçici olarak araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Ekiplerin bölgede temizlik ve risk azaltma çalışmalarına başlaması beklenirken, vatandaşlar yolun bir an önce açılması ve benzer olayların yaşanmaması için kalıcı önlem alınması çağrısında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin