DÜZCE (İHA) – Düzce’de polis ve jandarma narkotik suçlarla mücadele ekiplerinin yaptığı operasyonlarda yakalanan 3 kişi tutuklandı, uyuşturucu kullanan ve bulunduran 48 şahıs hakkında ise idari işlem yapıldı.
Düzce’de uyuşturucu madde satıcılarına, kullanımına yönelik polis ve jandarma ekiplerince operasyonlar sürüyor. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Polis ve Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince suçların önlenmesi, azaltılması ve suçluların yakalanması amacıyla 14-20 Ekim 2024 tarihleri arasında icra edilen operasyonlarda 48 olaya müdahale edilirken 3 kişi tutuklandı. Uyuşturucu kullanan ve bulunduran 48 kişi hakkında adli işlem yapıldı.
Çalışmalarda, 465 adet sentetik ecza, 63 gram esrar, 38,57 gram metamfetamin, 6 gram skunk, 1 adet extacy, 289 gram bonzai ve 1 kök kenevir ele geçildi.


56
Uyuşturucu kullanan ve bulunduran 48 şahsa işlem yapıldı, 3 kişi tutuklandı
127
Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 470 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, bir iş yeri ile bir eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan aramalarda 470 adet sentetik ecza hapı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet havalı tabanca, 65 adet 9 milimetre çapında fişek, 11 adet av fişeği ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 3 bin TL nakit para ele geçirildi.
Konuyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

