DÜZCE (İHA) – Düzce’de narkotik cürümlerle gayret takımlarının yaptığı operasyonlarda yakalanan 1 şahıs tutuklandı, uyuşturucu kullanan ve bulunduran 63 şahıs hakkında ise süreç yapıldı.
Düzce’de uyuşturucu husus satıcılarına, kullanımına yönelik polis ve jandarma gruplarınca operasyonlar yeni yılda da devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Polis ve Jandarma Narkotik Kabahatlerle Gayret takımlarınca cürümlerin önlenmesi, azaltılması ve hatalıların yakalanması gayesiyle 20 Aralık 2024 -5 Ocak 2025 tarihleri ortasında icra edilen operasyonlarda 48 olaya müdahale edilirken 1 kişi tutuklandı. Uyuşturucu kullanan ve bulunduran 63 kişi hakkında isimli süreç yapıldı.
Çalışmalarda; 75 gram esrar, 18 adet sentetik ecza, 7 gram kokain, 200 gram bonzai, 1 adet ekstasy, 79 gram metamfetamin ve 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçildi.


Uyuşturucu kullanan 63 şahsa işlem yapıldı
Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı
Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.
Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

