DÜZCE (İHA) – Düzce’de narkotik cürümlerle gayret takımlarının yaptığı operasyonlarda yakalanan 1 şahıs tutuklandı, uyuşturucu kullanan ve bulunduran 63 şahıs hakkında ise süreç yapıldı.
Düzce’de uyuşturucu husus satıcılarına, kullanımına yönelik polis ve jandarma gruplarınca operasyonlar yeni yılda da devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Polis ve Jandarma Narkotik Kabahatlerle Gayret takımlarınca cürümlerin önlenmesi, azaltılması ve hatalıların yakalanması gayesiyle 20 Aralık 2024 -5 Ocak 2025 tarihleri ortasında icra edilen operasyonlarda 48 olaya müdahale edilirken 1 kişi tutuklandı. Uyuşturucu kullanan ve bulunduran 63 kişi hakkında isimli süreç yapıldı.
Çalışmalarda; 75 gram esrar, 18 adet sentetik ecza, 7 gram kokain, 200 gram bonzai, 1 adet ekstasy, 79 gram metamfetamin ve 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçildi.


Uyuşturucu kullanan 63 şahsa işlem yapıldı
Ferhat Salt: “Karabük’te 10 bin haneye ulaşacağız”
AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, teşkilat çalışmalarının sahada yoğun şekilde sürdüğünü belirterek, yıl sonuna kadar Karabük genelinde 10 bin haneye ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.
AK Parti’nin 25 yıllık siyasi yürüyüşünün milletin desteğiyle güçlenerek devam ettiğini ifade eden Salt, Türkiye’nin birçok alanda önemli kazanımlar elde ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşandığını vurgulayan Salt, yapılan hizmetlerin sadece fiziki yatırımlarla sınırlı kalmadığını dile getirdi.
Salt, “Yollar yapıldı ancak asıl yol milletin gönlünde açıldı. Köprüler kuruldu fakat en güçlü bağ gönüller arasında inşa edildi” ifadelerini kullandı.
Teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Salt, teşkilatçılığın samimiyet, fedakarlık ve dava bilinci gerektirdiğini ifade ederek, “2025 yılı içerisinde gerçekleştirdiğimiz üye çalışmaları kapsamında 3 bin 902 yeni üyemizi teşkilatımıza kazandırdık” dedi.
AK Parti teşkilatlarının sahadaki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirten Salt, 2026 yılında daha güçlü bir teşkilat yapısıyla hedeflere ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.
Salt, vatandaşlarla kurdukları gönül bağını daha da güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, yıl sonuna kadar Karabük genelinde 10 bin hane ziyareti gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belitti.

