Uyuşturucu kullanan 63 şahsa işlem yapıldı - Karabük Haber Postası
uyusturucu kullanan 63 sahsa islem yapildi 42jf5RGR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ocak, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Uyuşturucu kullanan 63 şahsa işlem yapıldı

DÜZCE (İHA) – Düzce’de narkotik cürümlerle gayret takımlarının yaptığı operasyonlarda yakalanan 1 şahıs tutuklandı, uyuşturucu kullanan ve bulunduran 63 şahıs hakkında ise süreç yapıldı.

Düzce’de uyuşturucu husus satıcılarına, kullanımına yönelik polis ve jandarma gruplarınca operasyonlar yeni yılda da devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Polis ve Jandarma Narkotik Kabahatlerle Gayret takımlarınca cürümlerin önlenmesi, azaltılması ve hatalıların yakalanması gayesiyle 20 Aralık 2024 -5 Ocak 2025 tarihleri ortasında icra edilen operasyonlarda 48 olaya müdahale edilirken 1 kişi tutuklandı. Uyuşturucu kullanan ve bulunduran 63 kişi hakkında isimli süreç yapıldı.

Çalışmalarda; 75 gram esrar, 18 adet sentetik ecza, 7 gram kokain, 200 gram bonzai, 1 adet ekstasy, 79 gram metamfetamin ve 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cay ka lezzet fabrikasinda kadinlar uretecek yoresel urunler tanitilacak bRpyBOGt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

ÇAY-KA Lezzet Fabrikası’nda kadınlar üretecek, yöresel ürünler tanıtılacak

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından desteklenen 2025 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme (SOGEP) ÇAY-KA Lezzet Fabrikası’nın ’Çaycumalı Kadınlar Üretiyor, Yöresel Ürünleri Değerleniyor’ adlı projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

İlçenin Şahnalar Mahallesi’nde yapılacak olan ve BAKKA tarafından desteklenen ÇAY-KA Lezzet Fabrikası’nın ön tanıtım toplantısı İlçe Kaymakamı Adem Kaya, BAKKA Genel Sekreteri Mehmet Çetinkaya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Zonguldak Tarım Orman Müdür Yardımcısı Erol Ziyatoğlu, Çaycuma İlçe Tarım Orman Müdürü Rıfat Verim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz, Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, ÇAY-KA Kadın Kooperatifi Başkanı Yelda Uçar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, BAKKA yönetimi ve ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla yapıldı.

Toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Adem Kaya; “Bugün burada çok güzel bir proje için toplanmış bulunmaktayız. Geçen yıl Mayıs ayında hemen hemen 1 sene olacak burada ÇAY-BEL-KA Çaycuma Belediyesi ve Çaycuma Kadın Kooperatifi ile ortak kurduğumuz bu kooperatifinin açılışını yapmıştık. Burada bu kooperatifimiz ÇAY-BEL-KA adı altında faaliyet gösteriyor. Güzel işler oluyor, gerçekten projemiz hızlı ilerliyor. Yine geçen sene başlattığımız ÇAY-KA Lezzet Fabrikası’nın açılış toplantısını gerçekleştirmek için burada toplandık. İnşallah bu projemizle birlikte belediyemiz ve diğer kamu kurumlarıyla birlikte daha güzel ve büyük üretim alanları, tüm çeşitleriyle birlikte tüm kooperatiflere hizmet edecek, diğer kooperatiflerle ortaklık yapabilecek. Tüm bölgedeki kadınlarımızın ürettiği ürünlere katkı sağlayacak. Özellikle bölgemizde üretilen yöresel ürünlerin işlenerek katma değer satışı sağlanarak ve ayrıca markalaşarak satışı ile alakalı fırsat sunacak fabrikanın açılış toplantısını gerçekleştirmiş olduk. Projeye destek veren başta sayın Valimize, Çaycuma Belediyemize, İl Özel İdaresi’ne, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansımız, ÇAY-KA Kadın Kooperatifimiz, Ziraat Odamız, kooperatif başkanlarımız, Ticaret ve Sanayi Odamız, Esnaf Odamız ile birlikte hep beraber bu projeyi üretiyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızda bu projeye destek veriyor, hepsine teşekkür ediyorum. Projemizin ilerleyerek büyümesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Toplantı sonrasında Şahnalar Mahallesi’nde ÇAY-KA Lezzet Fabrikası’nda ön inceleme gezisi düzenlendi. BAKKA tarafından desteklenen proje kapsamında fabrikanın önümüzdeki aylarda faaliyete geçeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin