Uyuşturucu ile yakalanan şüphelinin yakınından polise: "Elinize sağlık" - Karabük Haber Postası
66c367aded1d9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ağustos, 2024 18:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Uyuşturucu ile yakalanan şüphelinin yakınından polise: “Elinize sağlık”

Karabük’te uyuşturucu madde ile yakalanan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yakalanan şüphelilerden birinin yakını ise, polise “Elinize sağlık” diyerek teşekkür etti.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesi çerçevesinde yürütülen istihbarı ve saha faaliyetleri sonucu durumundan şüphelenilen E.K ve E.P isimli şahısların üst aramalarında peçeteye emdirilmiş daralı ağırlığı 26,98 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, şüphelilerden birinin yakını polise “Elinize sağlık” diyerek teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xxxxx
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
06 Nisan, 2026 13:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de sağlık çalışmaları değerlendirildi

Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Yenice ilçesindeki sağlık yatırımlarını ve hizmet sunumunu yerinde değerlendirmek üzere geniş kapsamlı bir inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Destek Hizmetleri Başkanı Yüksel Korkut’un da eşlik ettiği ziyarette, ilçedeki tüm sağlık kademeleri masaya yatırıldı.

Ziyaretin ilk durağında Yenice Devlet Hastanesi yönetimi ile bir araya gelen Op. Dr. İsmail Kara, Başhekim Uzm. Dr. Yunus Sağlar’dan hastanenin mevcut kapasitesi, tıbbi cihaz donanımı ve sunulan uzmanlık hizmetleri hakkında brifing aldı. Hastane birimlerini tek tek gezen Kara, modern sağlık hizmetlerinin ilçe halkına en hızlı şekilde ulaştırılması konusundaki kararlılığı vurguladı.

Programın devamında Yenice Toplum Sağlığı Merkezi ve Yenice Aile Hekimliği birimlerini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Kara, burada TSM Başkanı Tabib Fatih Acar ve görevli Aile Hekimliği uzmanları ile bir çalışma toplantısı gerçekleştirdi. Birinci basamak sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi ve koruyucu sağlık taramalarının etkinliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

İncelemeler sırasında tedavi gören vatandaşlarla yakından ilgilenerek “geçmiş olsun” dileklerini ileten Op. Dr. İsmail Kara, ardından özveriyle görev yapan sağlık personeline teşekkür etti.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kara; “Yenice Devlet Hastanesi Başhekimimiz Uzm. Dr. Yunus Sağlar, TSM Başkanımız Tabib Fatih Acar ve aile hekimliği uzmanlarımızla koordineli bir şekilde ilçemizin sağlık standartlarını yükseltmeye devam ediyoruz. Yenice halkına en kaliteli sağlık hizmetini sunmak için sahada olan tüm mesai arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin