blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Eylül, 2024 10:51 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Uyuşturucu haplarla yakalanan şüpheli adliyede

Karabük’te çok sayıda uyuşturucu hap ile yakalanan şüpheli adliyeye sevk edildi. İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca Merkez’de icra edilen faaliyette 1 şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan adli aramada, 162 adet mor renkli ecstacy ve 13 adet sentetik ecza ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Valilikten yapılan açıklamada, “Karabük İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması maksadıyla uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerine aralıksız olarak devam edilecektir” denildi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ağustos, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Şarampole uçan otomobil alev topuna döndü

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bir araba, diğer bir arabaya çarptıktan sonra şarampole uçtu. Kazada araba alev topuna dönerken, şoför alevlerin ortasında kalmaktan son anda kurtuldu.
Edinilen bilgiye nazaran, kaza akşam saatlerinde Bartın-Çaycuma karayolunun Hacılar köyü mevkiinde meydana geldi. Caner D. yönetimindeki 43 AAN 704 plakalı araba, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu birebir istikamete giden Şeyma Uysal yönetimindeki 34 NOC 626 plakalı arabaya çarptı. Çarpmanın tesiriyle yoldan çıkan araba, bariyerleri aşarak sarampole uçtu. Araba şoförü Caner D. ile yanında bulunan Aziz Yatkın araçtan kendilerini dışarı atarken, araba bir anda alev aldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sıhhat ve jandarma takımları sevk edildi. İtfaiye takımlarının müdahalesi ile alevler söndürülürken, arabada büyük hasar meydana geldi.
Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin