Uyuşturucu alemine Jandarma baskını - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
uyusturucu alemine jandarma baskini yuBG4VBi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Eylül, 2024 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Uyuşturucu alemine Jandarma baskını

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir eve baskın yapan Jandarma ekipleri biri bayan 3 kişiyi uyuşturucu alemi yaparken suçüstü yakalarken, evde yapılan aramada eroin, sıvı esrar ve metamfetamin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Narkotik ve İstihbarat ile Safranbolu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri içerisinde biri bayan 3 şahsın bulunduğu eve baskın yaptı.

İ.S isimli bayan ile A.Ö ve E.İ isimli 3 şahsı uyuşturucu aleminde suçüstü yakalayan Jadnarma ekiplerinin evde yaptıkları geniş çaplı aramada 20,87 gram Metamfetamin, 1,07 gram Eroin, 2,08 gram sıvı esrar, 4adet uyuşturucu kullanma aparatı (payp) ile bir adet sahte kimlik ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 6 bin TL nakit para ele geçirildi.

Jandarmada ifadeleri alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilen 3 kişi daha sonra Safranbolu adliyesine sevk edildi. Adliyeye çıkarılan şahıslardan eroin bağımlığı olan İ.S’nin yürümekte zorlandığı ve hala uyuşturucunun etkisi altında olduğu gözlemlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ww 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
27 Nisan, 2026 15:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Göktepe Tabiat Parkı’nda çevre kirliği

Yenice ilçesinde bulunan Yenice, Karabük, Türkiye sınırları içerisindeki Göktepe Tabiat Parkı’nda kamelyaların gelişi güzel bırakılması ve çevrede oluşan kirlilik tepkilere neden oldu.

Bölgenin en önemli dinlenme alanlarından biri olarak bilinen Göktepe Tabiat Parkı, özellikle yaz aylarında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bir piknik ve mesire alanı olma özelliğini sürdürüyor. Doğal güzellikleri ve temiz havasıyla öne çıkan park, hafta sonları çok sayıda ziyaretçiyi ağırlıyor.

Ancak bazı ziyaretçilerin geride bıraktığı çöpler, düzensiz kullanım ve çevreye karşı duyarsız davranışlar, parkın doğal yapısını olumsuz etkiliyor. Özellikle kamelya çevresinde oluşan kirlilik, hem çevreye zarar veriyor hem de alanı kullanan diğer vatandaşların tepkisini çekiyor.

Vatandaşlar, doğanın korunması ve parkın temiz tutulması için daha fazla duyarlılık gösterilmesi gerektiğini ifade ederken, yetkililerden de denetimlerin artırılması yönünde beklenti dile getiriliyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin