Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Ağustos, 2017 08:31 tarihinde yayınlandı
0

Uysal’ın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

AK Parti Karabük Milletvekili Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanvekili Prof. Dr. Burhanettin UYSAL kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Bir Kurban Bayramı’na ulaşmanın sevinci ve mutluluğunu yaşıyoruz
Bayramlar, karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, dargınlıkların unutulduğu, birlik ve beraberliğimizin tazelendiği, millet olmanın temeli ve zengin kültürümüzün simgesi olan en özel günlerdir.
Tüm vatandaşlarımıza bolluk ve bereket içerisinde bir bayram temenni ediyorum.
Başta Karabüklü Hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin; Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik eder, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ve geçen yıl 15 Temmuz’da hainlere ‘DUR’ diyen aziz milletimizi minnet ve şükranla anarım. Kurban Bayramı’nın tüm İslam Alemine barış ve huzuru getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.”

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
19a92ccd 4f9c 45c7 8cda 4b36d1472b51
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
10 Haziran, 2026 14:32 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Başkan Çetinkaya: “Tüm Köprüler Bakıma Alınacak”

Karabük’te Kartaltepe Mahallesi’ni şehir merkezine bağlayan Şampiyon Elif Güneri Yaya Köprüsü’nde bulunan iki asansörün de hizmet dışı kalması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Edinilen bilgilere göre köprüde bulunan asansörlerden biri uzun süredir arızalı olduğu için kullanılamıyordu. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı diğer asansörün de arızalanarak kapanmasıyla birlikte özellikle yaşlılar, engelliler, çocuklu aileler ve sağlık sorunu yaşayan vatandaşlar zor durumda kaldı.

Asansörlerin çalışmaması nedeniyle köprüyü kullanmak zorunda kalan vatandaşlar, merdivenleri inip çıkmak zorunda kaldıklarını belirterek sorunun bir an önce çözülmesini istedi.

Çocuğuyla birlikte bir kamu kurumundaki randevusuna yetişmeye çalıştığını ifade eden bir anne, yaşadığı mağduriyeti dile getirerek, “Asansörler çalışmadığı için şimdi koşarak gitmek zorundayım. Çocukla birlikte koşarak yetişmek zorunda kaldım. Asansörlerin açılmasını talep ediyoruz. Mağdur olduk gerçekten…” sözleriyle sitem etti.

Mahalle sakinleri ise yaya köprüsündeki asansörlerin uzun süredir çeşitli arızalar nedeniyle zaman zaman hizmet veremediğini belirterek bakım ve onarım çalışmalarının hızlandırılmasını talep etti.

ASANSÖR TEPKİLERİNE BAŞKAN ÇETİNKAYA’DAN YANIT

Haberin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya konuya ilişkin açıklamada bulundu. Başkan Çetinkaya, “Çok yakında tüm köprüler bakıma alınacak. Programı yapıldı, başlanacak.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çetinkaya’nın açıklaması, asansörlerin yanı sıra şehir genelindeki yaya köprülerinde kapsamlı bakım çalışmalarının başlayacağı şeklinde değerlendirilirken, vatandaşlar özellikle Şampiyon Elif Güneri Yaya Köprüsü’ndeki asansörlerin en kısa sürede yeniden hizmete açılmasını beklediklerini ifade etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin