Uysal’dan Halk Oylaması Çalışmaları - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Mart, 2017 15:04 tarihinde yayınlandı
0
0

Uysal’dan Halk Oylaması Çalışmaları

 

AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal,16 Nisan Halk Oylaması çalışmalarını sürdürüyor.

16 Nisan’da yapılacak olan Halk Oylamasının, sıradan bir halk oylaması olmadığını Bu nedenle çok ciddi bir kampanya yürüttüklerini belirten Karabük Milletvekili Uysal;  SKM’mizin hazırladığı programlar kapsamında Teşkilatımızın tüm kademelerinden katılım ile Karabük Merkez, ilçe ve köylerimizde halk oylaması çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Adeta kapı kapı dolaşıyor Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine neden Evet dememiz gerektiğini bu sürece nasıl gelindiğini 1923’ten günümüze örneklemeler yaparak anlatıyoruz. Bu milletin, geleceğimizin Halk Oylaması. Ülkemizin şaha kalkması için, 15 yıldır dar ve kısıtlı imkanlarla yaptığımız işi inşallah daha ileriye taşımamız için Halk Oylaması çok önemli. Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle 16 Nisan’da yapacağımız halk oylamasında çok yüksek bir oranda evet çıkacağına inanıyorum. 17 Nisan’dan sonra yeni bir Türkiye’ye uyanacağız.  Hep beraber çalışacağız ve bundan sonraki süreç içerisinde Türkiye’nin milli ve yerli olan asli sahipleri olan milletimizin sesi olacak. İstikrar için istikbal için istiklal için kararımız evet. Karabük EVET diyor” dedi.

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Karabük Üniversitesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan yaşlılara ziyaret ile programına başlayan Milletvekili Uysal sonra Yücel Huzur Evi’ni ziyaret etti.

Milletvekili Uysal; ziyaret sonrası yaptığı açıklamada;  “Bugün SKM’miz 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle program tertiplediler ve bu kapsamda önce Karabük Üniversitesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan yaşlı hastalarımızı sonrada Yücel Huzurevindeki yaşlılarımızı ziyaret ederek, karanfil dağıttık hasbihal ettik. Hasta ve hasta yakınları hastanemizin 5 yıldızlı otel konforunda olduğunu, doktorlarımızın hemşirelerimizin ve hastane personelimizin kendileriyle yakinen ilgilendiklerini belirttiler. Onların memnuniyeti bizlerin memnuniyeti, hastanemizden mutlu bir şekilde ayrıldık. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Huzurevi ziyaretimizde de huzurevi sakinlerimize çiçek takdim ettik, onlarla sohbet ettik. Birlikte Kuranı Kerim ve Mevlidi Şerif dinledik. Allah onları başımızdan eksik etmesin.

AK Parti’nin, bütün politikalarının merkezine “insanı” koyduğunu, “insanı yücelt ki devlet yücelsin” anlayışıyla sosyal politikalara önem verdiğini belirterek; Millet olarak, saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, bilakis, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz. Onlar Türkiye’nin geçmişi, tecrübeleri. Türkiye’nin geleceği de yaşlılarımızın tecrübeleriyle şekillenecektir.” Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimize, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.

Türkiye Cumhuriyeti Demokratik Laik Sosyal bir Hukuk devletidir. Sosyal Devlet en başta yaşlılarına sahip çıkan devlettir. AK Parti hükümeti de iktidara geldiği 2002 yılından buyana Sosyal Devletin gereğini yaparak yaşlılarımıza sahip çıkmıştır. Sosyal Politikalar Başkanlığımız bünyesinde 22 Temmuz 2004 tarihinde Yaşlılar Koordinasyon Merkezimizi (YKM) kurduk. Bakacak kimsesi olmayan ya da yakınları tarafından bakılmayan yaşlılarımız sosyal devletin sıcaklığını hissetmiş, evde bakım ücretleri, ayni ve nakdi yardımlar sağlanmış, doktor ve sağlık hizmetleri hasta ve yaşlılarımızın ayağına götürülmüştür. Bu hizmetler AK Parti iktidarında artarak devam edecek, yaşlılarımızın huzur ve mutluluğu adına, yapılması gereken ne varsa yapılacak, yaşlılarımız kendilerini hiçbir zaman yalnız hissetmeyecektir” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
madende elektrik akimina kapilan isci hayatini kaybetti mGtdqqev
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Madende elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında yaşanan olayda 42 yaşındaki maden işçisi Suat Kulakçı, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İşçinin emekliliğine ise 1 ay kaldığı ortaya çıktı.

Zonguldak’ın Asma Mahallesi’nde faaliyet gösteren özel bir maden ocağında çalışan Suat Kulakçı (42), elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Meydana gelen kazanın ardından bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Kulakçı’ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Kulakçı, ambulansla hemen Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İşçinin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı.

Kulakçı’nın emeklilik işlemlerine hazırlandığı ve yaklaşık bir ay sonra emekli olacağı bilgisine ulaşıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin