DÜZCE (İHA) – Düzce’de polis grupları artan motosiklet kazaları sonrasında bir saat boyunca motosikletler üzerine uygulama gerçekleştirdi. Kontrolde 97 motosiklet şoförünün 73’üne cezai süreç uygulandı.
Düzce Vilayet Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü grupları kent genelinde artan motosiklet kazalarının akabinde motosikletlerle üzerine şok kontrol yaptı. Yaklaşık bir saat süren uygulamada 97 motosiklet şoförü durdurularak denetlendi. Kontrolde 73 motosiklet şoförüne cezai süreç uygulandı.
Adnan Menderes Mesleksel ve teknik Anadolu Lisesi kavşağında yapılan uygulamada 66 şoför ve yolcuya kask takmamaktan, 5 şoföre evraksız araç kullanmaktan ve 2 şoföre yetersiz ehliyetten 112 bin 261 lira cezai süreç uygulandı.
Ayrıca 9 motosiklette trafikten men edildi.


Uygulamaya giren her 3 araçtan 2’si ceza yedi
Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”
CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.
Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.
Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.
Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

