Uygulamaya giren her 3 araçtan 2’si ceza yedi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ağustos, 2023 00:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Uygulamaya giren her 3 araçtan 2’si ceza yedi

DÜZCE (İHA) – Düzce’de polis grupları artan motosiklet kazaları sonrasında bir saat boyunca motosikletler üzerine uygulama gerçekleştirdi. Kontrolde 97 motosiklet şoförünün 73’üne cezai süreç uygulandı.

Düzce Vilayet Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü grupları kent genelinde artan motosiklet kazalarının akabinde motosikletlerle üzerine şok kontrol yaptı. Yaklaşık bir saat süren uygulamada 97 motosiklet şoförü durdurularak denetlendi. Kontrolde 73 motosiklet şoförüne cezai süreç uygulandı.

Adnan Menderes Mesleksel ve teknik Anadolu Lisesi kavşağında yapılan uygulamada 66 şoför ve yolcuya kask takmamaktan, 5 şoföre evraksız araç kullanmaktan ve 2 şoföre yetersiz ehliyetten 112 bin 261 lira cezai süreç uygulandı.

Ayrıca 9 motosiklette trafikten men edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Untitled 2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
26 Nisan, 2026 14:43 tarihinde yayınlandı
0
0

KESKİNKILIÇ’TAN KARABÜK’E YATIRIM ÇAĞRISI

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Karabük’te Yatırımcılara 301 milyon TL’ye kadar nakdi destek, %50 vergi indirimi, SGK primi desteği ve faiz katkısı gibi önemli avantajlar sağlanacağını söyledi

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Karabük’te yatırım yapmak isteyen girişimcilere yönelik önemli desteklerin hayata geçirileceğini açıkladı. Yeni teşvik sistemi kapsamında yatırımcılara nakdi destekten vergi indirimine, SGK prim desteğinden faiz katkısına kadar birçok avantaj sunulacak.

Milletvekili Keskinkılıç, yaptığı açıklamada Karadeniz Bölgesi’ndeki 18 ilin “Kalkınmada Teşvik” programı ile destekleneceğini belirterek, Karabük’ün de bu kapsamda önemli fırsatlar yakaladığını ifade etti. “Karabük, yıllardır ayağında pranga olan yatırım teşvik sisteminden Yerel Kalkınma Hamlesi ile kurtuldu. Yeni sistemde yatırım yapanlara adeta teşvik yağdıracağız” dedi.

MİLYON TL’YE KADAR NAKDİ DESTEK

Yeni sistemle birlikte yatırımcılara sağlanacak destekler dikkat çekiyor. Buna göre; Yatırım tutarının yüzde 15’i oranında ve 301 milyon TL’ye kadar nakdi hibe desteği verilecek. Yüzde 50 yatırıma katkı oranı ve yüzde 20’ye varan vergi indirimi uygulanacak.  Sigorta Primi İşveren Hissesi Desteği sağlanacak. Yatırım kredileri için faiz veya kâr payı desteği sunulacak. Uygun koşullarda yatırım yeri tahsisi yapılacak. KDV istisnası ve gümrük muafiyeti gibi ek avantajlar sağlanacak.

STRATEJİK SEKTÖRLERE ÖZEL DESTEK

Karabük’ün sanayi ve doğal kaynak potansiyeline dikkat çeken Keskinkılıç, özellikle savunma sanayine yönelik yüksek performanslı çelik ve titanyum alaşımlarının üretimi, mobilya ve katma değerli orman ürünleri ile turizm yatırımlarının öncelikli olarak destekleneceğini vurguladı. Bu kapsamda beş yıldızlı konaklama tesisi yatırımlarının da teşvik edileceğini ifade etti.

“KARABÜK ARTIK ÇOK DAHA CAZİP”

Yatırımcıları Karabük’e davet eden Keskinkılıç, “Karabük artık yatırım yapmak için çok daha cazip bir şehir haline geldi. Yeni Karabük vizyon belgemiz doğrultusunda çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz” dedi.

Başvuruların 15 Mayıs’a kadar yapılması gerektiğini hatırlatan Keskinkılıç, tüm yatırımcıları bu fırsatlardan yararlanmaya çağırdı

 

Bizi sosyal medyadan takip edin