Uygulamaya giren her 3 araçtan 2’si ceza yedi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ağustos, 2023 00:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Uygulamaya giren her 3 araçtan 2’si ceza yedi

DÜZCE (İHA) – Düzce’de polis grupları artan motosiklet kazaları sonrasında bir saat boyunca motosikletler üzerine uygulama gerçekleştirdi. Kontrolde 97 motosiklet şoförünün 73’üne cezai süreç uygulandı.

Düzce Vilayet Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü grupları kent genelinde artan motosiklet kazalarının akabinde motosikletlerle üzerine şok kontrol yaptı. Yaklaşık bir saat süren uygulamada 97 motosiklet şoförü durdurularak denetlendi. Kontrolde 73 motosiklet şoförüne cezai süreç uygulandı.

Adnan Menderes Mesleksel ve teknik Anadolu Lisesi kavşağında yapılan uygulamada 66 şoför ve yolcuya kask takmamaktan, 5 şoföre evraksız araç kullanmaktan ve 2 şoföre yetersiz ehliyetten 112 bin 261 lira cezai süreç uygulandı.

Ayrıca 9 motosiklette trafikten men edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9a48c25 032a 430b a316 8b4e4214a875
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO’da inşaat sektörünün geleceği konuşuldu

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen (KTSO) 4. Meslek Grubu İstişare toplantısında sektörün güncel durumu ve geleceği konuşuldu. Toplantı KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karadeniz ve Hakan Kafalı’nın katılımıyla KTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, meslek grubu toplantılarının üyeler arasında birlik, beraberlik ve iş birliğini güçlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Çebi, sektör temsilcilerinin sorun, talep ve çözüm önerilerinin doğrudan istişare edilmesinin hem sektörün gelişimine katkı sağladığını hem de ortak çalışma kültürünü güçlendirdiğini belirtti.

Toplantının ana gündemini inşaat sektöründeki güncel gelişmeler oluşturdu. Katılımcılar, uygulama süreçlerinde yaşanan operasyonel aksaklıklar, artan maliyet unsurları ve sektörel işleyişi etkileyen bazı düzenlemelerin sahaya yansımaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Üyeler tarafından iletilen talep, beklenti ve çözüm önerileri titizlikle not alınarak ilgili konular değerlendirildi.

Toplantının sonunda KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, katılım sağlayan tüm meslek grubu üyelerine yapıcı katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin