Uydurma vazifeli kartını polis grupları ele geçirdi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Eylül, 2023 16:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Uydurma vazifeli kartını polis grupları ele geçirdi

DÜZCE (İHA) – Düzce’de polis grupları tarafından yapılan kontrole düzmece vazifeli kartı ile giren minibüs şoförüne cezai süreç uygulandı.

Düzce’de polis gruplarının huzur uygulamaları aralıksız bir halde devam ediyor. Bu çerçevede Konuralp bölgesinde Asayiş, Motosikletli Yunus, Trafik Tescil ve Denetleme, Cinayet, Terörle Uğraş, Kaçakcılık ve Organize Cürümlerle Uğraş, Narkotik, Çevik Kuvvet, Bekçiler ve olay yeri inceleme takımlarınca geniş kapsamlı bir kontrol gerçekleştirildi. Kontrollerde güzergah üzerinde şüphelenilen tüm araçlarda kontrol yapıldı. Yapılan kontrollerde 11 araç şoförüne alkollü araç kullanmaktan cezai süreç uygulanırken, kontrollerde bir minibüsün üzerinde geçersiz misyonlu kartı tespit edildi. Yapılan denetimlerde aracın Kocaeli Belediyesi’ne ilişkin olmadığı belirlenince düzmece vazifeli kartına el konularak minibüs şoförüne cezai süreç uygulandı. Ayrıyeten uygulama çerçevesinde 5 araç trafikten men edilirken, toplamda 138 bin 902 lira idari para cezası yazıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin