DÜZCE (İHA) – Düzce’de polis grupları tarafından yapılan kontrole düzmece vazifeli kartı ile giren minibüs şoförüne cezai süreç uygulandı.
Düzce’de polis gruplarının huzur uygulamaları aralıksız bir halde devam ediyor. Bu çerçevede Konuralp bölgesinde Asayiş, Motosikletli Yunus, Trafik Tescil ve Denetleme, Cinayet, Terörle Uğraş, Kaçakcılık ve Organize Cürümlerle Uğraş, Narkotik, Çevik Kuvvet, Bekçiler ve olay yeri inceleme takımlarınca geniş kapsamlı bir kontrol gerçekleştirildi. Kontrollerde güzergah üzerinde şüphelenilen tüm araçlarda kontrol yapıldı. Yapılan kontrollerde 11 araç şoförüne alkollü araç kullanmaktan cezai süreç uygulanırken, kontrollerde bir minibüsün üzerinde geçersiz misyonlu kartı tespit edildi. Yapılan denetimlerde aracın Kocaeli Belediyesi’ne ilişkin olmadığı belirlenince düzmece vazifeli kartına el konularak minibüs şoförüne cezai süreç uygulandı. Ayrıyeten uygulama çerçevesinde 5 araç trafikten men edilirken, toplamda 138 bin 902 lira idari para cezası yazıldı.


0
Uydurma vazifeli kartını polis grupları ele geçirdi
0
0
Çorum FK play-off maçı hazırlığını tamamladı
Çorum FK, Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamladı.
Trendyol 1. Lig’de normal sezonu 4. sırada tamamlayan Çorum FK, Süper Lig hedefi için play-off 1. tur mücadelesinde 7. basamaktaki Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek. Çorum FK, Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.
Yarın oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

