Reklam
Reklam

Uyarılara rağmen ters yönde giderek tehlike oluşturdu

Karabük Postası tarafından
22 Ağustos, 2023 11:16 tarihinde yayınlandı
0

 Karabük’ün Safranbolu ilçesinde ters yönde hızla giderek trafiği tehlikeye düşüren otomobilin sürücüsü, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Adnan Menderes Bulvarı’nda otomobiliyle ters yönde hızla giden sürücü, trafiği tehlikeye düşürdü. Karabük yönüne ters yönde ilerleyen sürücüyü görenler, korna çalarak ve selektör yaparak uyarıda bulunmaya çalıştı. Bir motosikletin arkasında yolculuk yapan kişi de kendisini bağırarak uyarmaya çalıştı. Ancak, uyarılara aldırış etmeyen sürücü, ters yönde ilerlemeye devam etti. Karşıdan gelen sürücüler hızını azaltarak çarpışmaktan son anda kurtuldu. O anlar ise motosikletlinin arkasındaki kişinin cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu

kastamonuda kacakcilik operasyonu IXWfkATh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin