Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Ağustos, 2023 11:16 tarihinde yayınlandı
0

Uyarılara rağmen ters yönde giderek tehlike oluşturdu

 Karabük’ün Safranbolu ilçesinde ters yönde hızla giderek trafiği tehlikeye düşüren otomobilin sürücüsü, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Adnan Menderes Bulvarı’nda otomobiliyle ters yönde hızla giden sürücü, trafiği tehlikeye düşürdü. Karabük yönüne ters yönde ilerleyen sürücüyü görenler, korna çalarak ve selektör yaparak uyarıda bulunmaya çalıştı. Bir motosikletin arkasında yolculuk yapan kişi de kendisini bağırarak uyarmaya çalıştı. Ancak, uyarılara aldırış etmeyen sürücü, ters yönde ilerlemeye devam etti. Karşıdan gelen sürücüler hızını azaltarak çarpışmaktan son anda kurtuldu. O anlar ise motosikletlinin arkasındaki kişinin cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
araklisporda tarihi cezaya tepki VrJkeUgv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Araklıspor’da tarihi cezaya tepki

Futbola olan ilgisi ve tutkusu ile bilinen Trabzon’da geçtiğimiz ay Araklıspor ile Beşikdüzüspor arasında oynanan Süper Amatör Lig karşılaşmasının ardından Araklıspor’a verilen ağır cezalar tepkiye neden ıldu.

BAL Ligi’ne yükselme adına final niteliği taşıyan Araklıspor-Beşikdüzüspor karşılaşması, 29 Nisan günü Akyazı Stadı’nda oynandı. Hakem kararları zaman zaman tribünlerde tepkilere sahne olsa da herhangi bir olay yaşanmadan karşılaşma 1-0 Araklıspor’un uzatma anlarında bulduğu golle sona erdi.

Karşılaşmanın ardından taraflar dostane şekilde sahadan ayrılırken, hakem veya futbolculara saldırı olmadığı, yabancı madde atılmadığı ve statta hiçbir zararın oluşmadığı belirtildi.

Ancak maçtan yaklaşık 15 gün sonra Araklıspor camiasına yönelik ağır yaptırımlar uygulanması büyük tepki çekti.

13 kişiye ceza

Takımdan 3 futbolcu, 3 yönetici ve 1 antrenörün de aralarında bulunduğu toplam 13 kişiye; 1 yıl hak mahrumiyeti, para cezası, maç günlerinde polis merkezine giderek imza verme zorunluluğu getirildi.

İddialara göre kararın gerekçesi olarak taraftarı taşkınlığa teşvik etmek, gerginliğe zemin hazırlamak, güvenlik güçlerine zorluk çıkarmak, itirazlarda bulunmak ve polis uyarılarına rağmen maç sırasında görüntü kaydı almak gibi suçlamalar gösterildi.

Konu Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de gündeme gelirken, Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi karara tepki gösterdi.

Başkan Çebi yaptığı açıklamada “Araklıspor finale yaklaştı. Ben de o maçta oradaydım. Taraftarlarımıza, yöneticilerimize, kulüp başkanımıza ve futbolcularımıza çok ağır cezalar verildi. Bu konuda yardım bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin