Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Ağustos, 2023 11:16 tarihinde yayınlandı
0

Uyarılara rağmen ters yönde giderek tehlike oluşturdu

 Karabük’ün Safranbolu ilçesinde ters yönde hızla giderek trafiği tehlikeye düşüren otomobilin sürücüsü, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Adnan Menderes Bulvarı’nda otomobiliyle ters yönde hızla giden sürücü, trafiği tehlikeye düşürdü. Karabük yönüne ters yönde ilerleyen sürücüyü görenler, korna çalarak ve selektör yaparak uyarıda bulunmaya çalıştı. Bir motosikletin arkasında yolculuk yapan kişi de kendisini bağırarak uyarmaya çalıştı. Ancak, uyarılara aldırış etmeyen sürücü, ters yönde ilerlemeye devam etti. Karşıdan gelen sürücüler hızını azaltarak çarpışmaktan son anda kurtuldu. O anlar ise motosikletlinin arkasındaki kişinin cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida derneklere bilgilendirme toplantisi KSbCYlBa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’da derneklere bilgilendirme toplantısı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde kurulu ve faaliyet gösteren yaklaşık 35 dernek yönetici ve temsilcilerine yönelik olarak düzenlenen programda dernek iş ve işlemleri, mevzuat konularında rehberlik ve bilgilendirme yapıldı.

Zonguldak İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Gülten Ak tarafından, Alaplı Kaymakamlık Salonu’nda düzenlenen ilçe dernekler birimi personeli, dernek başkanları ve temsilci yetkilileri katıldı.

Programda Zonguldak İl sivil toplum ilişkiler müdürü Gülten Ak, İlçede bulunan dernek iş ve işlemleri çerçevesinde, elektronik işlemler, bildirimler, beyanname ve genel kurul toplantıları ile gelir-gider kayıtları hakkında ve kara para aklanması önlenmesi konularında da katılımcılara önemli bilgiler aktarıldı.

İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Gülten Ak, denetimler konusunda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için Dernek Yetkililerinin gerekli evrakları hazır bulundurmalarına dikkat çekerek yetkililerden dernek ile ilgili evrak ve kayıtların yönetmeliklere uygun şekilde tutulması için azami özen göstermelerini istedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin